≫ 

Srpski lopovi krali luksuzne automobile po Austriji, a nisu nijedan obili niti mu prišli: Evo koji su trik smislili!

Ukradene automobile su, preko Mađarske i Rumunije, posle dovozili u Srbiju i tu ih prodavali

  • 44

Austrijska policija uhapisla je dvojicu srpskih državljana, iz okoline Požarevca, koji se terete da su ukrali najmanje 11 skupocenih automobila u toj zemlji. 

Tajna o kojoj se godinama ćutalo: Kako se habzburški dvor ophodio prema lešu Franca Ferdinanda kada je stigao iz Sarajeva (FOTO)

Ono što je interesantno jeste da oni nisu obijali automobile. Otvarali su ih, naime, uz pomoć trika - daljinski preko kompjutera, a za to su koristili specijalni softver. 

Požarevljani, starosti 58 i 42 godine, automobile su krali iz podzemnih garaža u Beču, a zatim su ih preko Mađarske i Rumunije dovozili u Srbiju i tu ih prodavali.

Uhvaćeni su u trenutku kada su iz jedne garaže pokušali da izvezu još jedan auto, ali im je austrijska policija preprečila put i uhapsila ih.

Požarevljani, čija se imena ne navode, su zadržani u autrijskom zatvoru.

Oni su se sumnjiče za krađu nekoliko ’’mazdi 5’’, tri različita tipa ’’forda’’, a na listi su im bili i jedan džip proizvođača ’’Tojota’’ i BMW.

Daljinac

(R.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA