Političar slao snimke masturbacije i pitao za veličinu penisa: Borio se protiv gejeva, pa su ga uhvatili tokom seksa sa muškarcem! (VIDEO)

- Slao mi je fotografije svog penisa i snimke kako masturbira. Takođe me je pitao koliki mi je penis - izjavio je jedan od muškaraca kojeg je kontaktirao ovaj Republikanac

  • 2

Zakonodavac američke savezne države Ohajo i poznati anti-LGBT republikanac, Ves Gudmen, uhvaćen je tokom seksa sa muškarcem zbog čega je bio prinuđen da podnese ostavku.

Dva gej vojnika pronašla ljubav u paklu rata: Pobegli su iz zemlje da ih porodice ne bi ubile, godinama su krili svoju vezu!

Gudmen je poznat kao neko ko propagira porodične vrednosti. Oženjen je ženom koja je pomoćnica direktora organizacije March for Life koja se bori protiv abortusa.

Međutim, uprkos svojim stavovima i "porodičnom načinom života", Gudmen je često kontaktirao muškarce između 18 i 24  godine koji su takođe u Republikanskoj stranci putem "Facebook Messengera".

Konverzacije su često imale seksualnu konotaciju, a mediji su došli i do Gudmenovih eksplicitnih fotografija koje je razmenjivao sa drugim muškarcima na "Snapchatu".

- Slao mi je fotografije svog penisa i snimke kako masturbira. Takođe me je pitao koliki mi je penis - izjavio je jedan od muškaraca kojeg je kontaktirao ovaj Republikanac, a koji je želeo da ostane anoniman.

Gudmen je optužen i da je pipkao 18-godišnjaka 2015. godine tokom jedne večere na kojoj su se prikupljale donacije.

Foto: Tanjug/AP/Ohio House of Representatives

Na njegovom Tviter profilu u odeljku biografija piše da je "hrišćanin, Amerikanac, konzervativac, republikanac i suprug". On je takođe često isticao da su brakovi "prirodni" samo između muškarca i žene.

- Zdrava, živahna, uspešna porodica je osnovna vrednost istorije Ohaja i ključ za veliku budućnost naše države - stoji na njegovom sajtu za kampanju.

Nakon incident, sajt je ugašen.

- Iskreno žalim zbog svog ponašanja i izbora koji su me sprečili da našoj državi služim u interesu koji je najbolji za njene građane. Onima koje sam izneverio se izvinjavam. Započeću novo poglavlje u svom životu i iskreno molim za svoju privatnost i privatnost moje porodice i prijatelja - poručio je Gudmen.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA