≫ 

Putin poslao "srpske plaćenike" da ubijaju ukrajinske vojnike u Donjecku

Ukrajinski Štab ATO na Fejsbuku naveo je da su obaveštajni podaci pokazali da je grupa plaćenika iz Srbije došla je na područje Donjecka

  • 31

Srpski plaćenici u oblasti Donjecka nameravaju da ubijaju ukrajinske vojnike na liniji razgraničenja i da podstaknu provokacije civilnog stanovništva, saopštio je Štab ukrajinske antiterorističke organizacije.

Putin krije tajne plaćenike koji se bore za krvave pare?! Aplauz čeka vojnike koji se vrate, a one koji poginu...ni ruža na grobu (FOTO) (VIDEO)

Ukrajinski Štab ATO na Fejsbuku naveo je da su obaveštajni podaci pokazali da je grupa plaćenika iz Srbije došla je na područje Donjecka.

Dodaje se da srpski plaćenici nameravaju da "ubijaju ukrajinske vojnike" na graničnoj liniji i da izazovu provokacije mirnog stanovništva.

- Ove bitange su izdajnici savesti i ljudskih vrednosti. Oni su pristali da za desetak moskovskih srebrenjaka proliju krv patriota i zaštitnika ukrajinske zemlje. Ako ih susretnu pripadnici Oružanih snaga Ukrajine, treba te uljeze da pošalju odakle su došli na račun njihovog ministarstva odbrane - zaključuje Štab ukrajinske ATO.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA