≫ 

Roditelji iz pakla: Bebi staroj 41 dan slomili noge na 8 mesta, telo bilo prepuno modrica, a mališan trpeo strašne bolove (FOTO)

Monstrumi su se na sudu pravdali kako nisu mogli odmah da ga odvedu u bolnicu jer su "morali da čekaju majstora koji je trebalo da popravi bojler"

  • 20

Toni Smit Junior iz Kenta u Engleskoj u bolnicu je primljen sa slomljenim nožicama na čak osam mesta, maleno telo bilo mu je prepuno podliva i modrica, jedva je disao i lekari su morali da ga priključe na aparate za disanje - nisu mu davali previše šanse za oporavak jer mu je pretilo otkazivanje organa, ali dečačić star svega 41 dan čudom je preživeo, prenosi jutarnji.hr.

TATA, NE TUCI ME, MOLIM TE! Zaledićete se kada vidite povrede maltretirane dece (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Policija je tek posle shvatila da su malenog Tonija povredili biološki roditelji - majka Džodi Simpson (24) i otac Entoni Smit (46).

Nasilni roditelji iz pakla, sina su uhvatili za zglobove i toliko brutalno tresli da su mu polomili obe noge. Nesrećno dete ostavili su bez nadzora sledećih devet sati, iako je trpeo strašne bolove - na sudu su se pravdali kako nisu mogli odmah da ga odvedu u bolnicu jer su "morali da čekaju majstora koji je trebalo da popravi bojler".

Toni Smit Junior jedva je preživeo sepsu, ali lekari su ipak morali da mu amputiraju obe nožice.

BLAGA KAZNA: 10 GODINA ZATVORA

Monstruozni roditelji iz Kenta u Engleskoj u petak su napokon osuđeni zbog brutalnog zlostavljanja deteta - oboje su dobili deset godina zatvora.

Toni Smit Junior danas ima tri i po godine i živi u hraniteljskoj porodici.

- Izuzetna je čast imati ljude u zajednici koji su spremni da neguju tuđu decu, posebno onu s invaliditetom. To saosećanje ovaj svet ipak čini barem malo boljim i lepšim mestom. Porodica koja je prihvatila malenog Tonija - oni su apsolutne zvezde - to je jedino što mogu da kažem. Hvala im do neba - izjavio je sudija Filip Statman na izricanju presude roditeljima iz pakla, koji su dodatno zgrozili javnost rekavši kako se ne osećaju krivima za nanošenje teških telesnih povreda vlastitom sinu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    21. februar 2018 | 08:38

    JA BIH SMRTNU KAZNU ILI DOŽIVOTNI ZATVOR. TI LJUDI PREDSTAVLJAJU OPASNOST ZA DRUŠTVO.

  • ja

    21. februar 2018 | 08:04

    Dusica mala, boze gde ce im dusa da tako nesto urade bilesnici takvi netrebaju da imaju decu neko se jedan muci da ih dobije

  • PRAVOSLAVAC

    21. februar 2018 | 06:08

    SMRTNA KAZNA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA