≫ 

Rođen je sa povredom glave i ubija samo jedan profil ljudi: Oduzeo je više od 70 života, a svom ocu je sažvakao srce! (FOTO) (VIDEO)

Poriv za ubijanjem osetio je još kao tinejdžer sa 13 godina kada se potukao sa starijim rođakom

  • 1

Brazilac Pedro Rodrigez Filjo rođen je 1954. Rođen je sa povredom glave jer je njegov otac tukao njegovu majku dok je bila trudna, a ubijao je uglavnom kriminalce.

Poriv za ubijanjem osetio je još kao tinejdžer sa 13 godina kada se potukao sa starijim rođakom. Gurnuo ga je u mašinu za preradu šećerne trske, ali je spletom srećnih okolnosti taj dečko ipak preživeo, prenosi 24sata.hr

>>>Najsuroviji serijski ubica, a nijedno telo njegovih žrtava nikada nije pronađeno: Kada se probude u pauzama mučenja, puštao bi im ove jezive zvukove (FOTO) (VIDEO)

Prvi put je ubio čoveka kada je imao 14 godina. Tada je sačmaricom usmrtio zamenika gradonačelnika Minasa Geraisa zato što je otpustio njegovog oca koji je radio kao čuvar u školi. Gerais je lažno optužio Pedrovog oca da je krao hranu u školskoj kuhinji, a Pedro je nakon toga ubio drugog čuvara koji je zapravo i bio lopov.

Foto: Youtube/Wando Oliweira

Nakon toga je pobegao u Sao Paulo gde je ubio narko dilera i počeo je da se bavi provalama. Tamo se i zaljubio u Mariju Aparesidu Olimpiju, sa kojom je živeo sve dok je nisu ubili članovi jedne bande.

Njeno ubistvo ponovo je kod Pedra pokrenulo poriv za ubijanjem, pa je tako krenuo u osvetnički pohod. Pronašao je nekoliko ljudi koji su imali veze s njenim ubistvom, a onda ih je mučio i ubijao, kako bi saznao ko je ubio njegovu Mariju.

Sve njegove žrtve su bile serijske ubice ili drugi kriminalci, pa je zbog toga postao poznat kao "savršeni psihopata".

Pedro je ubio čak i rođenog oca i to iz osvete, zato što je mačetom usmrtio njegovu majku, zbog čega je služio kaznu u lokalnom zatvoru. Otišao je da ga poseti u zatvoru i izbo ga je čak 22 puta. Navodno mu je iščupao srce i počeo da ga jede.

Konačno je uhapšen u maju 1973. godine. Policija ga je tada strpala u "maricu" s još dvojicom kriminalaca, a kad su, ispred zatvora, otvorili vrata vozila, videli su da je Pedro ubio jednog od zatvorenika koji je bio silovatelj.

U zatvoru je ubio 47 svojih cimera, a kako je i sam priznao, ubijao je samo one za koje je mislio da moraju umreti. Tada je rekao i da oseća zadovoljstvo i uzbuđenje dok ubija druge kriminalce, kao i da mu je omiljena metoda ubadanje ili ubijanje oštricama.

Osuđen je na 128 godina zatvora, a zbog zločina koje je počinio u zatvoru kazna mu je podignuta na 400 godina. Ipak, prema brazilskim zakonima najveća kazna zatvora je 30 godina. On je uz tih 30 odslužio još četiri zbog ubistava u zatvoru, a onda je 2007. godine pušten na slobodu.

Do 2011. godine je živeo povučeno, a onda je uhapšen u domu u kojem je radio kao kućepazitelj. Osuđen je zbog pobune i protivpravnog lišavanja slobode.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA