Kao dečak je hteo da se ubije zbog vršnjačkog nasilja: Čekao je 40 godina kako bi javno prozvao čoveka koji ga je mučio (VIDEO)

Greg je rekao da je u školi pretrpeo vršnjačko nasilje koje je trajalo veoma dugo

  • 4

Amerikanac Greg Baret, koji kaže da je njegovo legitimno ime Greg Gej, čekao je punih 40 godina kako bi javno prozvao čoveka koji ga je nekad maltretirao u školi, a koji je sada upravnik školskog okruga kome pripada i škola koju su zajedno pohađali.

Kako je rekao na sastanku školskog okruga, jednog dana pokušao je da se ubije pištoljem svoga oca koji je našao u njegovoj fioci, ali, na sreću, bio je dovoljno jak da ne poklekne i odustao je od te namere.

>>>Oni su zanemareni, maltretirani i sami mučeni: Kako da prepoznate nasilnika još dok je dete (DETALJNI PROFIL)

Greg je rekao da je u školi pretrpeo vršnjačko nasilje koje je trajalo veoma dugo. Naveo je da su ga svi maltretirali, od vršnjaka do nastavnika i trenera. Kako je rekao, nije imao kome da se obrati.

- Jednog dana za vreme ručka, gurnuli su mi glavu u pisoar i razbili mi usnu. Legao sam na pod i sklupčao se kao beba, kao fetus, dok su me deca šutirala. Otišao sam pravo kod direktora, a on mi je rekao "Ova deca će jednom odrasti, neće zauvek biti ovakvi".

Jedan od njegovih drugara iz razreda koji su ga maltretirali, Lens Hind, postao je upravnik školskog okruga, kome pripada i škola koju su pohađali. Kad ga je Greg javno prozvao za nasilničko ponašanje, Lens se samo nasmejao.

Greg je rekao da je to bila prilika za Lensa da ustane i prizna da to nije bilo u redu.

- Bili smo deca. Pravili smo gluposti. Pravili smo greške, ali on je sada zadužen za veliki školski okrug - rekao je Greg.

Lens je negirao Baretove optužbe.

- Ne kažem da Baret nije maltretiran, već samo da ja nisam bio deo toga.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    23. mart 2018 | 19:27

    Sve dodje ,sve prodje,ali u istinu to je problem veliki danas,vrsnjacko nasilje,svakog dana se te pojave desavaju STOP ❗RODITELJI,OKOLINA,DRZAVNE INSTITUCIJE svi moraju biti ukljuceni protiv vrsnjackog nasilja STOP!!!!!!

  • Dzesika

    30. mart 2018 | 14:40

    Sta od takvog coveka mozes da ocekujes, ako je u mladosti bio nasilnik, sad moze da bude samo gori

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA