Stravičan snimak kako ruski dečak (11) iskače kroz visoki prozor tržnog centra: Njegovi roditelji i sestra su mrtvi, a on je u komi (VIDEO)

Kako bi se spasao, jedanaestogodišnji dečak skočio je kroz prozor tržnog centra u Kemerovu i sada se nalazi u komi, dok se njegova porodica vodi kao nestala

  • 5

Svet je uzdrman vešću da su najmanje 64 osobe, među kojma je čak 41 dete, poginule požaru koji se dogodio u nedelju u tržnom centru "Zimska višnja" u ruskom gradu Kemerovo.

Oni koji su uspeli da pobegnu svedočili su o strašnom užasu koji su preživeli u tržnom centru, dok su neke osobe i teško povređene.

Reci mami da je volim: Poslednji minuti i poruke dece najbližima pre nego što su živa izgorela u požaru u Rusiji (FOTO) (VIDEO)

Među njima je i dečak Sergej Moskalenko (11). Na šokantnom snimku koji se pojavio nakon nesreće vidi se trenutak kada dečak iskače kroz prozor iz kog kulja gust dim, sa visine od oko 12 metara, a onda udara o tendu i pada na zemlju.

Dečak je pretrpeo višestruke povrede prilikom pada i nalazi se u komi u bolnici.

Sergej je sa roditeljima i sestrom bio u tržnom centru kada je izbio požar. Kako prenosi Miror, njegovi roditelji, otac Evgenij (35), majka Olesia (30) i sestra Ksenija (4) vode se kao nestali i strahuje se da su poginuli.

Dečakove dve bake u kontaktu su sa bolnicom i rekle su kako će preuzeti brigu nad njim.

U požaru koji je u nedelju izbio u tržnom centru u ruskom gradu Kemerovo poginule su najmanje 64 osobe. Neki mediji prenose da su pronađena čak 96 tela, ali ove informacije nisu potvrđene.

Foto: AP/Tanjug

U požaru je nastradao ceo razred jedne škole, a deca su poslala oproštajne poruke svojim najbližima kada su videli da im se vatra približava.

Nadežda Sudenok, vlasnica tržnog centra "Zimska višnja" privedena je na ispitivanje, a zadržan je i službenik koji je bio zadužen za zaštitu od požara.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA