≫ 

Julija Skripal izašla iz bolnice u Solsberiju

Ruska agencija RIA Novosti navela je da je Julija zatražila politički azil u Britaniji

  • 3

Ćerka bivšeg ruskog kontrašpijuna Sergeja Skripala, Julija, puštena je iz bolnice u Britaniji u koju je zajedno sa ocem u kritičnom stanju prebačena 4. marta, nakon što su otrovani nervnim agensom, javljaju danas britanski mediji.

Potvrđeno: Julija Skripal tražiće politički azil u Velikoj Britaniji

Bi-Bi-Si danas navodi da je Julija Skripal (33) puštena iz bolnice u ponedeljak kasno uveče i odvedena na "bezbednu" lokaciju.

Sergej Skripal ostao je u bolnici, ali bolnički zvaničnici navode da se brzo oporavlja, prenosi AP.

Lekari su u petak saopštili da se i Julija i njen 66-godišnji otac osećaju mnogo bolje, a Julija je prošle nedelje izjavila da joj se iz dana u dan snaga sve više vraća, podseća Rojters.

Ruska agencija RIA Novosti navela je da je Julija zatražila politički azil u Britaniji.

Britanija je optužila rusku vladu da je organizovala napad na Skripalje vojnim nervnim agensom, dok Moskva negira bilo kakvu umešanost u incident, koji je doveo do zategnutosti u odnosima Rusije sa Zapadom.

Sergej i Julija Skripal nađeni su 4. marta u besvesnom stanju na klupi ispred tržnog centra u južnom engleskom gradu Solsberiju, nakon čega su nedeljama bili u kritičnom stanju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    10. april 2018 | 09:37

    Аха,преживели бојни отров...

  • Вељко

    10. april 2018 | 09:47

    Јулија биће није знала да је отрована најсмртоноснијим отровом злих Руса од кога се умире за три секунде? Или је појела нешто бајато у том ресторану? Сада бар зна да се те треба драти на келнере и куваре пре него што стигне јело које је наручила. И она и тата! СТРАШНО!!!

  • Mikan

    10. april 2018 | 10:10

    Ma kakva bezbedna lokacija?! Zena prezivela NAJSMRTONOSNIJI otrov... pa ona je zasticena od svega i svakoga. Smejurija! :)))))))(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA