"Predator" Tramp je imao seks sa dve ili tri maloletnice istovremeno na žurkama: Bivše manekenke optužuju predsednika za skandal (VIDEO)

Tajkun i biznismen ponašao se kao "predator u akciji" na događajima na kojima su bili modeli i od 14 godina

  • 10

Predsednik Amerike Donald Tramp ponovo se našao u središtu skandala, nakon što je BBC objavio intervju bivših manekenki koje su rekle da se ponašao "odvratno dok je partijao sa manekenkama tokom '80-ih i '90-ih godina".

Ovaj prilog, pod naslovom "Da li je predsednik seks štetočina?", preneo je navode da se tajkun i biznismen ponašao kao "predator u akciji" na događajima na kojima su bili modeli i od 14 godina, piše Dejli mejl.

Ipak, ne postoje dokazi da je Tramp imao odnose sa maloletnicama.

Besna beba sa krhkim egom i sitnim rukama: Tramp sa pelenama će ići na svetsku turneju i pratiti ga u stopu nakon Londona (VIDEO)

Barbara Piling ispričala je da je srela Trampa na žurki u Njujorku dok je bila model krajem 1980-ih. Tramp je tada imao oko 40 godina.

Ona je ispričala kako je Tramp tada pitao koliko ima godina. Kada mu je rekla da ima 17 godina, on je, prema njenim rečima, bio oduševljen.

Barbara Piling je imala 17 godina kada je upoznala Trampa Foto: BBC

- Znači nisi ni previše mlada ni previše stara. To je divno - navodno joj je odgovorio Tramp.

Piling je opisala kako se osećala u tom trenutku.

- Osećala sam se kao da sam u prisutvu ajkule koja će svakog trenutka da okrene oči i ugrize me. Tamo je bilo i devojaka iz Evrope koje su imale 14, 15 godina - ispričala je ona.

Još jedna žena, Heter Braden, rekla je da je videla Trampa na žurki u Majamiju kada je imala 23 godine. Prema njenim rečima, bila su samo četvorica muškaraca na žurki, ali preko 50 manekenki. Ona je bila među najstarijima.

- Osećala sam se kao komad mesa u prodavnici - istakla je ona.

Još jedna sagovornica, koja je htela da ostane anonimna, rekla je da je bila na nekoliko ludih žurki i da je na nekima bilo i droge.

Heter Braden se osećala kao komad mesa u prisustvu muškaraca Foto: BBC

- Svuda oko nas bilo je alkohola i kokaina - otkrila je ona.

Prema njenim rečima, na žurkama je bilo muškaraca koji su devojkama mogli da budu očevi. Anonimni svedok iz tog vremena ispričao je kako je Tramp bio "ozloglašen zbog ponašanja prema mlađim ženama".

- Ponašao se kao predator u akciji - rekao je on i dodao kako je viđao predsednika u društvu devojaka od 14 i 15 godina.

On je dodao kako su svi znali da je imao seks sa njima.

- Narednog dana bi se hvalio prijateljima kako je postigao "pogodak". Imao je seks i sa dve ili tri devojke istovremeno, to je najviše voleo - izjavio je.

Bela kuća još uvek se nije oglasila povodom ovih navoda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koja slucajnost

    10. jul 2018 | 15:10

    A vi jadne naivne zalutale medju taj alkohol i kokain.

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    10. jul 2018 | 13:03

    Čisto sumnjam da se niste gurale u redu koja će prije biti sa Trampom! Novac,moć,luksuz,eeee

  • Svarog

    10. jul 2018 | 13:06

    Što ne kažu ko ih je poslao i zašto su išle? Da li ih je silovao? Nije. Tramp je koristio svoju moć kao i Berluskoni. Kopaju mu po prošlosti jer sada nekome smeta, po stranu to što je nadmeni politički ludak. Što se dotična nije javila pre 15 god? On se ponašao kao što bi i 90% muškaraca na njihovom mestu, bez lažne skromnosti. Ovo je sve povezano sa kampanjom glumica "prijavi sada šta mi se desilo pre 20 god"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA