Amerikanci proveravaju loptu koju je Tramp dobio od Putina, jer sumnjaju da je unutra veliki problem (FOTO) (VIDEO)

Na sajtu proizvođača je navedeno da tehnologija korisnicima omogućava pristup "različitim funkcionalnostima", uključujući "ekskluzivne informacije o proizvodu, adidas fudbalske sadržaje, specijalna takmičenja i izazove", sve u reklamne svrhe

  • 8

Crveno-bela "adidas" lopta koju je ruski predsednik Vladimir Putin poklonio američkom predsedniku Donaldu Trampu na samita u Helsinkiju, prolazi kroz rutinsku bezbednosnu proveru, preneli su američki mediji.

Lopta bi mogla, piše CNN, da ima u sebi čip sa odašiljačem.

>>> Putin poklonio loptu Trampu uz opasku iz akcionih filmova, a Tramp je bacio Melaniji (FOTO)

Lopta koju je ruski predsednik Vladimir Putin poklonio američkom predsedniku Donaldu Trampu prolazi kroz rutinsku bezbednosnu proveru - Foto: Tanjug/AP

Na sajtu proizvođača je navedeno da tehnologija korisnicima omogućava pristup "različitim funkcionalnostima", uključujući "ekskluzivne informacije o proizvodu, adidas fudbalske sadržaje, specijalna takmičenja i izazove", sve u reklamne svrhe.

Američka tajna služba saopštila je da "svi pokloni koje predsednik dobije su predmet detaljnog bezbednosnog skrininga", te da tajna služba ne komentariše o metodama i sredstvima koji se koriste.

Tramp je loptu odmah prosledio Melanij - Foto: Tanjug/AP

Istog dana kada je Tramp dobio loptu na poklon, pojedini američki političari su izjavili da su oni da mestu američkog predsednika odmah bi proverili ima li priskuškivač u njoj i da je nikada ne bi uneli u Belu kuću.

Sastanak američkog i ruskog predsednika održan je 16. jula u Helsinkiju.

VIDEO: Putin poklonio fudbalsku loptu Trampu, a ovaj je dobacio Melaniji

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    27. jul 2018 | 14:23

    Ovi glupi kauboji divljaci,stalno su im Rusi trn u oko.

  • DRagutin

    27. jul 2018 | 15:56

    I ajde sada, kako da covek ostane ravnodusan i da se ne nasmeje? Covek mu poklonio jednu obicnu fudbalsku loptu u znak SP u fudbalu i povodom njihovog susreta da ima za uspomenu a ovi se istripovali 🤣🤣🤣

  • Bob

    27. jul 2018 | 14:05

    Oni su bolesni svakig bi da spijuniraju a plase se jedne obicne lopte

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA