Prostitutke u bugarskim letovalištima dnevno "opsluže" i 20 mušterija: Za mlade Nemce i Britance cena je prava sitnica (CENOVNIK)

Tarife im se u zavisnosti od usluge kreću od 7 do 15 evra

  • 13

Do 3.000 evra nedeljno zarađuju elitne prostitutke u velikim letovalištima na moru u Bugarskoj. Njihove skromnije koleginice, koje se sa turistima sreću pored obale, dobijaju između 300 i 400 evra.

Tolike su zarade u julu, a očekuje se da će ovog meseca biti znatno veće, piše vikend izdanje bugarskog lista Trud.

Prostitutke plaćaju paprene kazne za svoj zanat, a mušterije se izvlače: Koliko ih je zapravo osuđeno za godinu dana i koji je profil tih ljudi

Za malde Britance i Nemce, Bugarska važi za veoma povoljnu seks destinaciju. Stranci komentarišu da su devojke u Bugarskoj većinom lepe, a cene su niže nego u Španiji, Italiji, pa čak i od Grčke.

Vikend izdanje bugarskog lista Trud piše da preko 20.000 Bugarki zarađuju baveći se „najstarijim zanatom“ na svetu, a polovina do dve trećine od njih „rade“ u inostranstvu. Najviše u Zapadnoj Evropi, ali i u susednoj Grčkoj i na Kipru. Zarade tamo dostižu i do 40.000 evra mesečno, ali zato imaju i veće troškove.

Ti podaci, kako navodi Trud, dobijeni su iz Centra za proučavanje demokratije ( CID ), koji je u junu sproveo istraživanje o trgovini ljudima sa ciljem seksualne eksploatacije.

Foto: Trud

Eksperti CID dele tržište seks usluga na tri dela. Na najnižem nivou su prostitutke koje rade na otvorenom, na TIR parkinzima, graničnim prelazima i motelima pored autoputeva, na pozatim okupljalištima u velikim gradovima, kod autobuskih i železničkih stanica, na zabačenim putevima i slično.

One dnevno mogu da opsluže od 7 do 20 klijenata, a tarife im se u zavisnosti od usluge kreću od 7 do 15 evra. U zemljama Zapadne Evrope ova vrsta prostitutki zarađuju od 30 do 50 evra dnevno.

Na drugom nivou su prostitutke koje rade u zatvorenim prostorima. Svoje usluge nude u bordelima, salonim za masažu, iznajmljuju stanove ili sobe u jeftinim hotelima ili hostelima, rade u erotskim klubovima „sa konzumacijom“.

U istoj kategoriji su i devojke „na poziv“. Sve one opslužuju od dvojice do šestorice klijenata na dan, a cene kod njih se kreću od 30 do 50 evra za seansu, a dostižu i do 200 evra ako su angažovane za celu noć. Tarife za njihove usluge su bliže njihovim koleginicama koje „rade“ u zemljama Zapadne Evrope.

Na najvišem, trećem nivou nalaze se elitne prostitutke. Prema istraživanju Centra za proučavanje demokratije, tamo spadaju modne i reklamne agencije, kao i firme koje se bave estradom i zabavom. Cene su kod njih po dogovoru i dostižu do 500 evra po „seansi“, što je znatno jeftinije nego na Zapadu, gde ovakve „usluge“ koštaju i do 3.000 evra.

CID ukazuje da je tržište prostitucije u Bugarskoj, koje je do pre neku godinu kontrolisao isključivo organizovani kriminal, sada značajno fragmentirano i decentralizovano. Pod kontrolom mafije ostala su uglavnom odmarališta, kao i veći deo šverca prema inostranstvu.

VIDEO: Kako izgleda kada policija upadne na orgiju?

(Telegraf.rs/D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pih

    6. avgust 2018 | 22:22

    Ja ne znam sto iko dira prostitutke.Po meni samo treba uvesti zakon i porez i svi srecni i zadovoljni.Porez drzavi,plate devojkama + baksis,procenat makrou,a klijentima uzitak.

  • DVADESETDVOJKA

    6. avgust 2018 | 22:17

    Znaci dnevno prime od tri do cetiri metra muskog spolovila,a mjesecno oko jednog kilometra.

  • dadoredstar

    7. avgust 2018 | 00:29

    Prostitutke su najbolje žene na svijetu??!!Čestitije su od ovih današnjih šatro dama mama žena??!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA