Istekao mu ugovor o ćutanju, pa progovorio: Bivši portir otkrio aferu Trampa i predsednikove bivše kućne pomoćnice sa kojom ima dete

CNN je ekskluzivno objavio kopiju sporazuma između Sadžudina i kompanije "Amerikan media", potpisanog 15. novembra 2015. godine i u kojem se tvrdi da AMI ima ekskluzivno pravo na Sadžahudinovu priču o Trampovom nezakonitom detetu

  • 5

Bivši portir Kule Tramp Tauer u Njujorku tvrdi da je američki predsednik Donald Tramp imao aferu sa nekadašnjom kućnom pomoćnicom, kao i da je iz te veze rođeno dete, prenosi CNN.

Bivši Trampov advokat se predao FBI-u: Priznao je sve prevare, a zbog loših odnosa sa predsednikom možda iznese i njegov "prljav veš"

Kako se navodi, bivši portir Dino Sadžudin imao je ugovor sa kompanijom "Amerikan media" (AMI), kojim se obavezao da ćuti i kojim mu je bilo zabranjeno da bilo s kim razgovara na tu temu, a pošto mu je istekao ugovor portir je otkrio aferu.

Advokat Mark Held saopštio je da je ugovor nedavno istekao posle dužih pregovora sa "Amerikan media".

Bivši portir je progovorio o predsednikovom vanbračnom detetu; Foto: Tanjug/AP

CNN je ekskluzivno objavio kopiju sporazuma između Sadžudina i kompanije "Amerikan media", potpisanog 15. novembra 2015. godine i u kojem se tvrdi da AMI ima ekskluzivno pravo na Sadžahudinovu priču o Trampovom nezakonitom detetu.

Takođe, tu se navodi da portir može da dobije sumu od 30.000 dolara nakon objavljivanja priče, a da ne dobija ništa ako priča ne bude obelodanjena.

U jednoj od stavki ugovora piše i da će Sadžahudin morati da plati milion dolara odštetu ako bi prekršio ugovor.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    25. avgust 2018 | 19:54

    Pametan čovek ,napdavio decu i osigurao lozu i još ce.Šta ga beiga šta novinari pusu.

  • Ja...RS

    25. avgust 2018 | 20:04

    Ja nisam ni jednom cuo da je neka silovana kao Monika Levinski npr.

  • hmmm

    26. avgust 2018 | 06:28

    Pa sta??????? Sta cemo sad??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA