Učenik (16) koji je imao seks sa profesorkom u toaletu aviona, optužen da je sve izmislio: On tvrdi da je bio zadovoljan dok mu nije rekla da je trudna

Vilsonova (29) je takođe optužena da se u tri navrata nakon putovanja sa učenikom držala za ruke, mazila i ljubila

  • 0
Suđenje se nastavlja Foto: Facebook/Eleanor Wilson

Vest da je tinejdžer (16) imao seks sa svojom profesorkom u toaletu aviona izazvala je lavinu komentara širom sveta. Međutim, juče je ovaj mladić optužen da je lagao o čitavom događaju kako bi impresionirao svoje drugove.

On je prvobitno rekao policije da je imao seks sa svojom profesorkom Elenor Vilson koja je u vreme tog događaja imala 26 godina.

Prema njegovom rečima, sve se odigralo u toaletu aviona prilikom školskog putovanja u Svazilend.

Pohotna profesorka (29) napala učenika (16) u avionu dok su se vraćali sa ekskurzije, a onda ga odvela u toalet: Zatim je priznala da je trudna

Par je navodno imao "tajnu vezu" tokom putovanja koje je trajalo dve nedelje krajem jula i početkom avgusta 2015. godine, rečeno je na sudu u Bristolu.

Ostajali su budni do kasno u noć, a prilikom tih susreta su razgovarali. U toaletu aviona prilikom leta od Johanezburga do Hitroa imali su nezaštićen seks.

Vilsonova (29) je takođe optužena da se u tri navrata nakon putovanja sa učenikom držala za ruke, mazila i ljubila.

Profesorka je optužena za vezu sa maloletnim učenikom Foto: Facebook/Eleanor Wilson

Nakon toga je profesorka navodno rekla učeniku da je trudna i da čeka njegovo dete ali da želi da abortira, prenosi Dejli Mejl.

Međutim, juče je ovaj učenik koji sada ima 19 godina, optužen da je čitav slučaj izmislio.

Advokatica Ana Midgli koja brani profesorku u ovom slučaju je istakla da je mladić slagao i da je ispleo mrežu laži jer je bio opčinjen profesorkom.

Takođe je navela da je tinejdžer lagao i kada je tvrdio da mu je profesorka rekla da je trudna sa njegovim detetom.

Ona mu je navodno u to vreme rekla da je čeka dete svog tadašnjeg dečka.

Njena advokatica sada optužuje mladića da je sve izmislio Foto: Facebook/Eleanor Wilson

- Verujem da ste ovo sve izmislili i rekli svojim prijateljima, i da je sve to bio deo vaše fantazije sa gospođicom Vilson - rekla je advokatica.

- Zamišljali ste nešto što nije istina i hvalili ste se svojim prijateljima, a onda su počele da kruže glasine. Tada je neko počeo da je ucenjuje. Vaši roditelji i škola su počeli da vas ispituju. Tada niste mogli da kažete da ste slagali, jer ste svima ispričali da ste imali seks sa njom. To nije bilo tačno - istakla je advokatica.

Dodala je da bi seks u toaletu aviona bio pravi izazov zbog malog prostora. Navela je da je njena klijentkinja nosila odeću koja nije mogla da se skine na način na koji je učenik to opisao.

Učenik je međutim opovrgao ove tvrdnje i istakao da nije lagao o ovom slučaju. Dodao je da je bio zadovoljan njihovom odnosom sve dok mu nije rekla da je trudna.

Suđenje se nastavlja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA