Sutrašnja vremenska prognoza (27. septembar 2018. godine): Na balkanskom vrhu pao prvi sneg, sutra sunčano i vedro (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u četvrtak jutro vedro i veoma hladno, ponegde sa slabim mrazom . U severnim predelima očekuje umereno naoblačenje. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, temperature će u pojedinim gradovima ujutru biti ispod nule, minimalna od -1 u Užicu do 4C, maksimalna  dnevna od 14 do 19C.

U Beogradu sutra vedro, jutro hladno i sveže ali sunčano, jutarnja temperatura 4C maksimalna  dnevna 17C.  Za vikend malo hladnije sa više oblačnosti . Maksimalna temperatura u subotu 18C, u nedelju svega 14C.

Dok su Srbija i centralna i jugoistočna Evropa pod uticajem veoma snažnog anticiklona, pa je vreme vedro, stabilno, mirno i veoma hladno, sever Evrope je na udaru veoma snažnog ciklona sa Norveškog mora.

Dok je  Srbija pod uticajem veoma snažnog anticiklona, pa je vreme vedro, stabilno, mirno sever Evrope je na udaru veoma snažnog ciklona sa Norveškog mora.

Jaka kiša, pljuskovi i olujni vetrovi moguci su i na na jugu Mediterana i u oblasti Crnog mora. Najhladnije biće na severoistoku sa temperaturom oko 10°C, najtoplije, na jugu Španije i Portugalije gde su  temperature i dalje preko 35°C.

U Severoistočnom delu Rumunije juče je padao sneg a jutros je zabeležen i prvi sneg ove godine na drugom Balkanskom vrhu tačnije Olimpu.

Sever grčke za sad je miran, sunčano i hladno, sutra maksimalne temperature od 19 do 22C, na crnogorskom primorju takođe sveže, maksimalne temperature od 19 do 23C, na hrvatskom primorju sunčano i vedro maksimalne temperature do 25C.

(Kristina Stojanović/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA