≫ 

"Kraj sveta kakvog znamo, asteroid Tramp juri ka Zemlji": Ponovili su istu naslovnicu posle 7 meseci, razlog je sasvim logičan (FOTO)

Ova naslovnica je objavljena povodom Trampove pobede na američkim izborima, a sada je ponovljena, nakon Trampovog povlačenja iz Sporazuma o klimi

  • 2
Printskrin: spiegel.de Printskrin: spiegel.de

Nemački politički nedjeljnik "Špigl" ponovio je naslovnu stranu iz novembra prošle godine na kojoj asteroid sa licem američkog predsednika Donalda Trampa juri ka Zemlji da je uništi.

Naslovna strana novina, koja je obišla svet: Da li je na njoj Donald Putin ili Vladimir Tramp? (FOTO)

Tramp upravo doneo odluku koja će promeniti svet: Čeka nas brzo globalno zagrevanje! (VIDEO)

Naslovna stranica iz prošle godine objavljena je povodom Trampove pobede na američkim izborima, a sada je ponovljena, nakon Trampovog povlačenja iz Sporazuma o klimi.

Ispod slike je pisalo: "Kraj sveta kakvog znamo".

Američki predsednik objavio je da se SAD povlače iz Sporazuma o klimi, a njegova odluka izazvala je brojne reakcije širom sveta.

Neki evropskih saveznici razočarani su njegovim potezom i isključuju bilo kakvu mogućnost novih pregovora.

U više navrata, Tramp je rekao da globalno zagrevanje smatra - "prevarom", a njegovo odbijanje globalnog klimatskog sporazuma podstaklo je nove napetosti u odnosima EU i SAD, navode portali.

(Telegraf.rs/ Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA