≫ 

Na plaži ispod vaših nogu vreba jezivi crv koji napada otrovnim metalnim zubima! (VIDEO)

Kojot Piterson koji na YouTube kanalu "Brave Wilderness" pravi reportaže o neobičnim životinjama je u jednom od najnovijim snimaka "ugostio" krvoločnog crva

  • 1

Krvoločni crv je opasan predator koji vreba u mulju na plažama i koji se širom sveta koristi kao mamac za ribe. Međutim, način na koji ovaj crv ubija svoj plen je, blago rečeno, odvratan.

Deluje kao zmija, a u stvari je opasan predator: Ova fotografija je zbunila ceo internet!

Kojot Piterson koji na YouTube kanalu "Brave Wilderness" pravi reportaže o neobičnim životinjama je u jednom od najnovijim snimaka "ugostio" i krvoločnog crva.

Otrov ovog crva je umerene jačine na ljude i ne može da bude smrtonosan, ali je zato fatalan za manje životinje kojima se hrani.

Krvoločni crv ima zube poput kandži koji se sastoje od minerala baziranog na bakru, zbog čega su izuzetno čvrsti,ili kako ih neki nazivaju - metalni. Međutim, najjezivija stvar je ta što se zubi nalaze u crvu i on ih izbacuje iz usta pomoću posebnog produžetka kojim ubada žrtvu. Taj produžetak izlazi iz njegove glave.

Pitersona je u snimku crv ubo svojim zubima, ali bol nije bio preterano bolan, bolnije je bilo gledati kako se crv transformiše kada se sprema da napadne svoj plen.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA