Ludilo, najbolja imitacija Trampa ikada: Izašao je na scenu i raspametio sve! (VIDEO)

Mnogi su se pitali da li je ovo pravi Tramp...

  • 0

Jedan od učesnika planetarno popularnog TV šoua "Amerika ima talenat" je i 56-ogodišnji komičar, koji je nizom svojih imitacija aktuelnog američkog predsednika Donalda Trampa tamošnju javnost i žiri potpuno raspametio.

Ko još želi da ima Tramp frizuru?! (FOTO)

"Pevajući Tramp" kako ga iz milošte zovu, po načinu govora, boji glasa i gestikulaciji toliko podseća na predsednika da je to neverovatno, a kad se na sve to doda još i savršeno preslikana upečatljiva frizura, ugođaj je bukvalno kao da se Tramp raspomamio i raspevao.

Tokom svog poslednjeg nastupa, "Pevajući Tramp" je trijumfalno ušetao na pozornicu sa rečima "Učinimo 'Amerika ima talenat' ponovo velikim" ('Let's make America's Got Talent Great Again), što je direktna parodija na jednu od glavnih Trampovih rečenica, odnosno slogana, tokom predsedničke kampanje.

Publika i žiri su bili oduševljeni novim nastupom "Trampa" i njegova četiri opasna bodigarda, a kako su oni izvodili pesmu "Medley" od Bekstrit bojsa, možete pogledati ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA