≫ 

ZA DOBRO JUTRO: Nije mogao da nađe pratilju za maturu, pa je na zabavu poveo svoju mačku (FOTO)

Ova maca voli da je neko nosi, vrlo je opuštena i rado prede kada je neko mazi

  • 2

Dobro jutro! Sem Stajngard nikako nije mogao da pronađe pratilju za matursko veče, pa je umesto devojke poveo svoju mačku Rubi. Ona je vrlo važan član porodice, a pronađena je iza restorana zvanog "Ruby Tuesday's" pre deset godina, pa je na taj način dobila ime.

ZA DOBRO JUTRO: Ove mačke su tako čupave i pufnaste, da svi vrisnu od miline kada ih vide (FOTO)

- Moj je brat išao na matursko veče sa našom mačkom. Naša majka Džoana kupila joj je haljinu i blještavu ogrlicu kako bi mogla da se slika sa Semom - ispričala je Semova sestra Karolin.

Rubi je vrlo društvena mačka, voli ljude i dobro se slaže sa susedima. Odrasla je uz Sema i Karolin pa je jako vezana uz njih.

- Kad sam bila mlađa pratila me je do škole, a nakon toga bi se vratila kući i čekala me. Divna je maca - tvrdi Karolin.

Ova maca voli da je neko nosi, vrlo je opštena i rado prede kada je neko mazi, prenosi Index.hr.

Foto: Facebook/Sam Steingard

Sema voli jer joj tepa i često joj daje ukusne poslastice. Tokom letnih praznika joj je čak izgradio i ličnu malu tvrđavu od kartonske kutije i stare majice.

Mački je to dosta značilo, a Semova sestra je rekla da Rubi ima krevetić sa grejanjem koji su platili 35 evra, no svejedno najviše voli da bude u svojoj tvrđavi koju joj je Sem napravio.

Foto: Facebook/Sam Steingard

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA