Najemotivniji video ove nedelje: Psi nisu hteli da se odvoje od vlasnika kada je doživeo nesreću, pa su ušli s njim u bolnicu (VIDEO)

Sad nam je jasno kroz šta prolaze ljubimci koji gledaju svog vlasnika dok pati i boluje

  • 3

Već se zna da psi imaju moći kojima mogu predosetiti razne bolesti, trudnoću, depresiju i potištenost svojih vlasnika, kao i vremenske nepogode. Ta predivna bića često osećaju jače i više od ljudi. Ali, šta se dogodi kada njihova omiljena osoba doživi nezgodu?

Ovaj čovek je u svojoj kući napravio "dom za stare životinje" i ne može da prestane da ih spasava (FOTO) (VIDEO)

Kroz šta prolaze ljubimci koji gledaju svog vlasnika kako se pati i kako boluje? To će ih i te kako pogoditi, ali ostaće dovoljno sabrani da im pomognu. Upravo su to napravili i ovi psi.

Odbijali su da se rastanu od svog vlasnika i bili su mu pratnja u kolima hitne pomoći. Bolničko osoblje odlučilo je dopustiti im da uđu u bolnicu i budu kraj svog vlasnika, kako bi se uverili da je u dobrim rukama.

Pogledajte video koji će vas sigurno raznežiti:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Tama

    14. oktobar 2017 | 22:09

    Pas je zaista posebna zivotinja!

  • Misa Petkovic

    14. oktobar 2017 | 23:08

    Pas nije zivotinja, pas je prijatelj....najverniji 🐶

  • Cika Velja

    15. oktobar 2017 | 09:05

    Evo zasto sam jos uvek cvrsto za to da nema pasa i macaka lutalica!!! Pa bez vlasnika to su duboko nesretne zivotinje,kao i ljudi beskucnici...budu zahvalni na trenutnoj pomoci i malo ljubavi...ali to nikako nije sve sto zasluzuju,a zasluzuju mnogo vise!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA