≫ 

On je moj kralj, naš brak trajaće do kraja života: Ova žena je već 8 godina udata za psa (FOTO)

Vilhelminin i Henrijev brak je "duhovne prirode", iako ga ona smatra ozbiljnim i čak poseduje poseban sertifikat

  • 7

Poznato je da je pas čovekov najbolji prijatelj, ali za jednu ženu pas je i puno više od toga. Vilhelmina Morgan Kalahan (43) iz Severne Irske udala se za svog jorkširskog terijera Henrija pre osam godina, pošto ga je usvojila godinu dana ranije. Njegovo službeno ime je Henri Frederik Stenli Morgan, piše Miror.

Maja je svoju jajnu ćeliju oplodila PSEĆOM SPERMOM: Zbog onog što se posle desilo, dobila je nagradu

Istražujući zanimljivosti o psima, otkrila je da su se neki vlasnici venčali sa svojim ljubimcima pa se i sama odlučila na taj korak.

- Otkako smo se venčali, prebrodila sam puno toga. Izgubila sam posao u mrtvačnici i sad se bavim balsamovanjem. Zatim mi je kuća poplavljena, a Henri je celo vreme bio uz mene. Od milja ga zovem Ri, što znači kralj na antičkom keltskom. On je moj kralj - kaže zaljubljena Wilhelmina.

S obzirom na to da je u Ujedinjenom Kraljevstvu zabranjeno sklapanje brakova između ljudi i životinja, njen brak je "duhovne prirode", iako ga ona smatra ozbiljnim i čak poseduje poseban sertifikat.

Ali, Henri nije njen jedini ljubimac. Vilhelmina se brine o 11 pasa i tvrdi da svi zajedno složno žive. Ona se brine o Merik-Toru, Merkuriju, Medeji, Seliji, Medoku, Frančeski, Bebe, Viktoru, Bladvenu i Ludvigu. Živahna Vilhelmina vodi Fejsbuk stranicu "Morrigan Morgan", na kojoj objavljuje gomilu selfija sa svojim psima.

- Za razliku od drugih brakova koji se raspadaju, znam da će moj i Henrijev trajati do kraja života - zaključila je Vilhelmina.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kosare

    15. oktobar 2017 | 00:41

    Bolest

  • Son

    15. oktobar 2017 | 11:28

    Definitivan dokaz da posao kojim se bave ostavlja ozbiljne posledice na ljude.

  • Јасмина

    15. oktobar 2017 | 09:24

    Ово је лудо,али, луђи су они који то дозвољавају...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA