Objavila je seksi selfi i mislila da će svi gledati nju: Ali, fotka je blam godine zbog onoga što se nalazi iza devojke (FOTO)

Možda je krajnje vreme da dobro obratimo pažnju pre nego što nešto objavimo na društvenim mrežama

  • 1

Mlada dama, koja na Tviteru koristi nadimak MemeFord, prošlog vikenda je proslavila rođendan, a pošto se sredila za proslavu, odlučila je da napravi selfi u kupatilu. Zauzela je zavodljivu pozu, fotografisala se i objavila sliku, a nakon što su krenuli komentari, znala je da je nešto gadno zabrljala.

Muškarac pao sa 5. sprata da bi napravio dobar selfi: Završio u bolnici sa brojnim prelomima

Naime, na slici se vidi kako iza nje leži (polu)gola prijateljica u besvesnom stanju. Ubrzo se razbuktala prava rasprava o tome da li je devojka bolesna, preterala s alkoholom ili je odlučila zaseniti slavljenicu tako što je iz prikrajka gurnula svoju guzu.

- Pa zašto bih propustila trenutak za savršenu fotku. Zar je problem što joj se vidi zadnjica? Svi ih imate, što se pravite fini? Ovako se odrasle devojke zabavljaju, gledajte svoja posla - poručila je Meme.

Kako su priču tek sad ulovili strani mediji, Meme se još jednom oglasila da poruči da su sad stvari stvarno izmaknule kontroli.

Daljinac

(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA