Dvojica učenika se potukla u školi. Nastavnik je uleteo između njih, a snimak ne prestaje da se šeruje po internetu (VIDEO)

Iako su mnogi prokomentarisali da takvo ponašanje ne priliči jednom pedagogu, drugi su stali na nastavnikovu stranu

  • 8

Jedna neobična situacija desila se u školi u Južnoj Africi kada su se dvojica učenika potukla, a nastavnik ih je prekinuo ali ne na način na koji se očekivalo.

Šibanje kakvo nikada niste videli: U klubu ga je napalo više od 10 ljudi, ali on ih je redom poslagao i ostao na nogama (VIDEO)

Ta situacija zabeležena je i na snimku, koji neverovatnom brzinom kruži internetom. Naime, dok su se dvojica đaka svađala i tukla na stepeništu škole, nastavnik je uleteo između njih i obojicu udario po glavi.

Kada je završio sa "vaspitnim merama", držao im je i predavanje o tome kako bi trebalo da se ponaša u obrazovnoj ustanovi.

Iako su mnogi prokomentarisali da takvo ponašanje ne priliči jednom pedagogu, drugi su stali na nastavnikovu stranu tvrdeći da je dobro postupio i da je đake naučio pameti, kao i da im neće više padati na pamet da se na ovakav način obračunaju sa bilo kim.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • xxx

    26. oktobar 2017 | 14:49

    Svaka cast, tako i treba. Dok je ovako bilo i kod nas nisu se ubijali po skolama.

  • Lili

    26. oktobar 2017 | 18:34

    Nista im ne fali, koliko vidim. Po cuska i zdravo.

  • Goca

    26. oktobar 2017 | 19:52

    Batina iz raja izašla, i treba ovako odreagovati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA