Za Putina nema nikakvih prepreka: Kada se on vozi gradom, to izgleda ovako (VIDEO)

Putinovi telohranitelji su prava vojska, pa kao jedan deluju i kad su automobilima

  • 14

Predsednik Rusije i jedan od najmoćnijih ljudi na svetu, Vladimir Putin, ima veliko obezbeđenje oko sebe, a kako to izgleda na delu, pokazao je i jedan njegov fan iz Moskve.

Novinarka Ekaterina nikada nije glasala i sada kreće u trku protiv Putina: Ona je druga žena koja želi da postane predsednica Rusije!

Putinovi telohranitelji su prava vojska, pa kao jedan deluju i kad su u automobilima, naročito kada je na ulicama Moskve prevelika gužva.

Objavljeni snimak upravo to i pokazuje.

Naime, saobraćaj je bio toliko gust da se kolona jedva jedva kretala, ali kada je naišao Putin sa pratnjom, građani su bez ikakvog problema napravili mesta da on prođe.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Rj38

    31. oktobar 2017 | 12:19

    A on otisao bajsom kroz neku sporednu.....

  • Москва

    31. oktobar 2017 | 09:06

    Ni P od Putina i njegovog obezbedjenja ovde nema. Ovo je “kortez” maksimum ministra. Kada prolazi Putinov automobil, zatvarajh se ulice po marsutu i ni jednog automobila osim sluzbenih nema! Inace, od 2012. retko da prolazi gradom automobilom upravo zbog opste paralize saobracaja i zalbi gradjana. Sto se tice njegove povorke, ima dosta snimaka na i-netu. Pratnja je bar tri puta veca uz 20-ak motocikla i par helikoptera.

  • Vojkan

    31. oktobar 2017 | 11:51

    Običan diktator, pitajte Ruski narod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA