Ja sam majka i striptizeta, za jednu noć sam zarađivala 640 evra: Evo zašto je to najbolji posao koji sam ikada imala (FOTO)

Niki Grin je 13 godina radila kao striptizeta u klubu "Anđeli" u Novom Jorkširu, a pauzirala je samo kada je bila trudna

  • 4

Bivša striptizeta kaže da je taj posao bio najbolji koji je ikada imala, jer je zarađivala čak 640 evra za jedno veče, prenosi The Sun.

Hrvatice uživale u MUŠKOM STRIPTIZU, a onda su procurile provokativne fotografije koje niko nije smeo da vidi (FOTO)

Niki Grin je 13 godina radila kao striptizeta u klubu "Anđeli" u Novom Jorkširu, a pauzirala je samo kada je bila trudna.

Samoproklamovana "najpoznatija plesačica na Tisajdu" (31), progovorila je svojoj bivšoj profesiji, zbog koje je imala samopouzdanja.

Foto: Facebook

- U početku sam se plašila ali sam ubrzo shvatila da su svi tamo kao moja porodica. Najviše sam za jedno veče zaradila 640 evra, ali to nije ni približno najveća suma koja može da se zaradi. Ovaj posao mi je dopuštao da vidim svoju decu, umesto da radim 40 ili 50 sati nedeljno - rekla je ona.

Sada radi kao recepcionarka u klubu "Anđeli" i kaže da je klub otvoren tokom 2000-tih godina. Ona ističe da se za ples nage devojke plaća nešto više od 10 evra.

Foto: Facebook

Ovaj klub je osnovala menadžerka Džun Korli (56) koja je prethodno radila u veterinarskoj ordinaciji. Ona kaže da je tajna njihovog uspeha jeftin ples od 10 evra, dok je kod rivala skuplje.

Trenutno traži nove plesačice i želi da se žene pridruže njenoj "velikoj porodici".

Foto: Facebook

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • 1234

    2. novembar 2017 | 15:51

    Nisi ti majka.da jesi vodila bi racuna da te se dete jednoga dana ne zastidi zbog posla kojim se bavis.

  • Nele

    2. novembar 2017 | 14:53

    da imam novca sa drustvom svaki bikend gledala bi striptiz

  • Tomatinjo

    3. novembar 2017 | 02:10

    Takvima je majčinstvo samo izgovor da gologuzijom lagodno žive.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA