Melanija je za Amerikance najmisterioznija žena, ali i najveća zvezda prve porodice: Jedan od razloga je i balkanski inat

Direktorka komunikacija Trampovih, Stefani Grišam, kaže da je Melanija nezavisna osoba i da deluje samostano u odnosu na svog supruga

  • 13

Svet svakodnevno priča o postupcima i gafovima američkog predsednika Donalda Trampa. Međutim, veliko interesovanje izaziva i njegova supruga Melanija, za koju mnogi kažu da je najmisterioznija žena u Vašingtonu. U poslednje vreme je počela sve više da se samostalno pojavljuje u javnosti, a njena nova uloga se ljudima itekako dopada.

Misterija Melanijinih naočara: Nikom nije jasno - zašto ih nosi noću? I ovo nije prvi put (FOTO) (VIDEO)

"Melanija Tramp je nezavisna"

Kada je Melanija posetila jednu školu gde je govorila o nasilju i maltretiranju, mnogi su počeli da je kritikuju, pošto ponašanje njenog muža, a američkog predsednika ne odudara mnogo od toga.

Direktorka komunikacija Trampovih, Stefani Grišam, kaže da je Melanija nezavisna osoba i da deluje samostano u odnosu na svog supruga.

Foto: Tanjug / AP

- Ona radi ono što smatra da je potrebno i ispravno. Svesna je da kroz svoju poziciju prve dame ima priliku da pozitivno utiče na živote dece. Njen jedini fokus jeste da utiče na promene kod budućih generacija - rekla je ona.

To što gospođa Tramp neke stvari radi na svoju ruku ne bi trebalo da bude iznenađenje, smatra Anita Mekbrajd, koja je bila u službi nekadašnje prve dame Laure Buš.

- Prva dama ima pravo da svoju poziciji definiše na način na koji ona smatra da je ispravan, a Melanija je od prvog dana kreirala sopstveni put. Od početka je bila otvorena i iskrena i nije odmah pošla sa svojim suprugom u Vašington.

Foto: Tanjug / AP

Melanija oko sebe ima devet članova osoblja koji rade za nju, dok su  Mišel Obama i Laura Buš imale po 20 i više članova osoblja, prenosi CNN.

- Ona je od samog početka istakla da je zainteresovana za kvalitet, a ne kvantitet - rekla je ona.

Bivši član Obamine administaracije je rekao da je Mišel Obama imala nezavisan raspored u odnosu na svog supruga, ali da svojim postupcima nikada nije išla protiv njegove politike.

Foto: Profimedia/UPI

Supružnička podrška

Melanija je najpopularniji član prve porodice. Oko 44 odsto ispitanika pozitivno gleda na nju, dok Tramp ima 41 odsto podrške.

Na privatnoj večeri za Istorijsko udruženje u Beloj kući, Tramp je okupljenima rekao da Amerika obožava prvu damu i tom prilikom je nazvao "zvezdom porodice Tramp".

Foto:Tanjug/AP

Kada je Melanija preko društvenih mreža izražavala saučešće zbog situacije koja se u avgustu desila u Šarlotsvilu u Virdžiniji, to se pokazalo kao daleko saosećajnije, od onoga kako je postupio njen suprug.

Zvaničnik Bele kuće je rekao da se Melanija ne konsultuje sa svojim suprugom pre nego što nešto objavi na društvenim mrežama.

Foto: Tanjug / AP

- Ona je samostalna osoba. Upravo ona upravlja svojim nalogom i posvećuje mu veliku pažnju - rekao je on.

Dok su druge prve dame čuvele leđa svojim jačim polovinama, čini se da kod Trampovih to nije slučaj.

Melanija je u intervjuu za "60 minuta" rekla da ona savetuje svog supruga ali da on na kraju ipak učini ono što on hoće, jer je odrasla osoba i svestan je svih posledica.

Foto: Tanjug / AP

Nije sve kao što izgleda

Iako su mnogi stekli utisak da je Tramp hladan prema Melaniji, Mekbrajd tvrdi da to nije tačno, prenosi CNN.

Foto: Tanjug / AP

- Jedan posmatrač koji je proveo izvesno vreme sa njima tvrdi da je Tramp veoma nežan prema Melaniji i da se ponaša veoma zaštitnički. Tako da su percepcije koje imaju ljudi spolja zapravo pogrešne - rekla je ona, koja je prisustvovala javnim i privatnim pojavljivanjima Bušovih i Reganovih.

Sadašnji zvaničnik Bele kuće kaže da trenutne Melanijine aktivnosti nemaju mnogo veze sa njim suprugom.

Foto: Tanjug/AP

- Ona prvenstveno želi da pomaže deci. To je njen cilj dok joj je suprug na položaju. Sledeće nedelje će pratiti svog supruga tokom zvanične posete Aziji, gde će mu praviti društvo na brojnim ceremonijama i večerama, kao što je već i radila.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Milena

    2. novembar 2017 | 23:22

    Veoma je lijepa, zgodna, izuzetna. Putin, po njegovom pogledu, odusevljen je njenim izgledom.

  • Zgodan.

    3. novembar 2017 | 10:47

    Ameri bi trebali vise da koriste neverovatnu zavodljivost i lepotu prve dame , imali bi cini se ogromnu korist od njene lepote !

  • Toma

    2. novembar 2017 | 23:11

    Gospodja Melanija,je diva za postovanje!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA