Devojka je prestala da mu pruža oralni seks, a onda ju je uhvatio sa drugim: Pred kamerama je počeo odmah da PLAČE OD MUKE (VIDEO)

Istakao je da je želeo i da je zaprosi, a čak je devojku nazvao i svojom srodnom dušom

  • 5

Jedan mladić se rasplakao pred kamerama u emisiji kada je video da mu devojka flertuje sa drugim muškarcem, prenosi Dejli Mejl.

Podivljala policajka Marija imala seks sa učenikom (13), i to devet meseci: Terala ga je da krije šta mu je sve radila! (FOTO)

On je učestvovao u emisiji na Jutjubu "Uhvati preljubnika" čiji je cilj da snimi preljubu i da emituje reakciju njihovih partnera na internetu.

Mladić je počeo da priča da je sve počelo kada je devojka prestala da mu pruža oralni seks i žalio se i na njene feminističke stavove.

- Počela je da radi sve što rade te feministkinje. Ošišala se na kratko i samo je prestala da se brije - rekao je on.

Istakao je da je želeo i da je zaprosi, a čak je devojku nazvao i svojom srodnom dušom. Rekao je da nije znao koliko je dugo ona zainteresovana za feminizam i da nije imao predstavu koliko joj je taj pokret važan.

Devojka je sedela u kafiću kada joj prišao jedan mladić koji je pitao da li može da sedne pored nje. Sve je to bio deo nameštaljke kako bi se devojka uhvatila u prevari.

Ona je dozvolila strancu da se sedne pored nje i počeli su da flertuju, prenosi Dejli Mejl.

Pitao ju je da li je model, a za sebe je rekao da je on pravnik sa Harvarda koji je upravo otvorio svoju firmu i da radi na slučajevima seksualnog uznemiravanja.

Devojka je objasnila da ima dečka, ali da su u "otvorenim odnosima" što je njenog dečka koji je sve to posmatrao, potpuno šokiralo.

Mladić je tražio njen broj, a ona se složila da mu da broj. Njen dečko je posmatrajući čitav slučaj počeo da plače pred kamerama.

- Jednostavno ne mogu da verujem. Ona je kao neka druga osoba - rekao je on.

Na kraju je odlučio da se suoči sa njom povodom ovoga što je video. Dok ju je doveo do kuće domaćina, epizoda se završila, pa gledaoci nisu mogli da vide njenu reakciju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA