≫ 

Amerikanca je život u Srbiji potpuno promenio, ovo je njegovih 10 razloga: Bez ajvara ne može, psuje na srpskom i svako jutro "drmne" rakiju (VIDEO)

Naveo je 10 stvari koje sada radi drugačije nego dok je živeo u SAD

  • 17

Amerikanac Čarls Kater, koji već sedam godina živi i radi u Srbiji i izuzetno voli naš narod, napravio je novi video u kojem objašnjava kako ga je život u Srbiji promenio. Naveo je 10 stvari koje sada radi drugačije nego dok je živeo u SAD.

Amerikanac se 7 godina vraća da živi ovde, obožava kafane, sela i narod: Otkriva da želi Srpkinju za ženu i srpske gene u porodici (FOTO)

1. Na prvom mestu je istakao da od kada živi u Srbiji doručukuje drugačije nego u SAD. Za doručak obično jede burek koji kupuje u obližnoj pekari i to je nezaobilazni ritual na početku dana.

2. Obavezno za doručak pije jogurt što nije imao običaj da radi kada je živeo u Americi.

3. Ajvar je nešto bez čega Čarls ne može da zamisli svoj dan. I kaže da ga jede uz skoro svako jelo. Smatra da bi ajvar bio pravi hit kada bi se prodavao u SAD.

4. Sada kada boravi u stanu obavezno nosi papuče, što nije praktikovao u svojoj matičnoj zemlji.

5. Kada sada čuje da NATO ide u neku vojnu intervenciju na neki drugi kraj sveta, prva pomisao mu bude "boli me k*rac". Više ne misli da je to zarad bolje budućnosti, već shvata da vlada SAD ima neki skriveni motiv zašto to radi.

Foto: Vladimir Milovanović

6. Kada psuje obavezno psuje na srpskom. Najčešće izgovara "je*em ti majku" i "je*o te bog".

7. Sada kada gleda fudbal kod nas on to i zove fudbal, a ne "soccer" kao što to Amerikanci imaju običaj da kažu.

8. Obožava da sluša srpsku muziku, a na njegovoj plej listi se naleze pesme Saše Matića, Šabana Šaulića, Tome Zdravkovića i drugih.

9. Kaže da više ne pije lekove od kada boravi u Srbiji, dok je ranije pio brojne lekove za hiperaktivnost, kako bi se malo smirio. Ističe da se sada dobro oseća u svojoj koži da mu to više nije potrebno.

10. Kao i svaki dobar domaćin obavezno popije čašicu rakije ujutru uz doručak pre kafe i kaže da mu to izuzetno prija.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ok

    6. novembar 2017 | 19:15

    Neko ko zna Carlsa nije nista novo sto covek kaze on voli pa voli i takav je.Lepo je to cuti od coveka koji nije rodjen ovde niti imao ikakve veze sa Srbijom.Ali sta cemo sa nama samima,hmm?Mi smo sami sebi najveci neprijatelji umesto da volimo jedni druge samo jedni druge imamo mi sami sebi uvek smo naj veci neprijatelji.Kada budemo vise voleli sebe postovali jedni drgue i drzali do svoje Srbije onda ce nam izistinski biti bolje i kada budemo ocistili drustvo od kukolja a sebe poceli da cenimo vise kada Srbin,Srbinu postane brat a ne vuk,kada smanjimao podele u drustvu i kada budemo radili zaista u interesu nas samih.

  • Јасмина

    6. novembar 2017 | 15:47

    Ето,и Србија је неком лек за душу...

  • Sale

    6. novembar 2017 | 18:43

    Doručkuje rakiju i psuje boga. Ovaj je baš za ponos

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA