Otkriveno kako je Hari zaprosio Megan: Da li ste ovako nešto očekivali od jednog princa?

Buduća vojvotkinja je čak od sreće zaboravila da uzme prsten koji joj je pružio

  • 7

Oči celog sveta danas su bile uprte u London i prvo službeno pojavljivanje britanskog princa Harija i njegove verenice Megan Markl. Jutros je stigla službena objava veridbe, a palata je objavila da je princ dobio dozvolu roditelja lepe glumice da je zaprosi. Sve do uveče, par je tajio kako se sve odigralo.

Prve vereničke fotografije princa Harija i Megan Markl: Glumica sa osmehom pokazivala verenički prsten (FOTO) (VIDEO)

- Bili smo u vikendici i pekli piletinu. I odjednom me zaprosio. Bilo je nekako prirodno, romantično i slatko - rekla je Megan.

- Kleknuo je, a ja uopšte nisam dozvolila da završi rečenicu, nego sam ga upitala mogu li odmah reći da, i potpuno zaboravila da uzmem prsten - dodala je srećna glumica.

Foto: Tanjug / AP

Princ Hari očigledno se ponaša kao svaki nervozni mladoženja, a lepa glumica ne krije koliko je srećna što se udaje.

Hari je prsten za svoju verenicu dizajnirao sam, a u njega su ugrađena dva dijamanta koja su pripadala njegovoj pokojnoj majci, princezi Dajani.

Foto: Tanjug / AP

Za sada se zna da će venčanje biti održano na proleće i da Megan neće dobiti titulu princeze, kao što je nisu dobile ni Kamila ni Kejt. Najverovatnije će na dan venčanja ona i princ Hari postati Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa.

Nagađa se da venčanje neće biti spektakularno, kao što je bilo princa Vilijama i Kejt Midlton, a Hari i Megan će se verovatno venčati u kapelici jednog od dvoraca njegove porodice.

Foto: Tanjug / AP

Daljinac

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nataša

    28. novembar 2017 | 00:28

    Nisu uštogljeni,prirodniji su,poželimo im sreću.

  • Ccc

    28. novembar 2017 | 00:24

    Sa srecom

  • sally

    28. novembar 2017 | 01:55

    Mogao je da ozeni bilo koju prelepu zenu na svetu a on nasao ovu rugobu,stariju od sebe i plus raspustenica.Ocigledno je na tatu Carlsa sto se tice ukusa za zene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA