Rešila je da zaprosi voljenog muškarca usred tržnog centra: Kleknula je i izgovorila čuveno pitanje, a onda je usledio brutalan odgovor (VIDEO)

Ovaj prizor zabeležen je u Lagosu u Nigeriji

  • 0

Ne završavaju sve prosidbe uz željene odgovore, a jedna od tužnijih zabeležena je tokom vikenda i u najvećem nigerijskom gradu Lagosu.

Naime, neka devojka je usred tamošnjeg trgovačkoga centra hrabro kleknula ispred voljenog muškarca, pa ostala skrhana kada je saznala da on nema nameru da stane uz nju ispred oltara.

Šta joj je tačno šapnuo na uho, verovatno će zauvek ostati nepoznato, ali gorke suze koje su usledile nisu ostavile prostora nagađanju, barem što se tiče ishoda.

Oženio se najnasilniji robijaš iz samice: Žena je 27 godina mlađa od njega, a pre je bila u vezi sa pedofilom i ubicom dece! 

Da li ga je možda posramila kada ga je zaprosila na javnom mestu? Je li možda precenila dubinu njihovog odnosa? Pripada li možda njegovo srce drugoj ženi? Mogli bismo da osmislimo gotovo beskonačan niz logičnih pitanja, ali na ono najvažnije odgovor smo već saznali i glasio je – ne.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA