Obaminu ćerku često su viđali kako golišava đuska, a ovo je njen bogati dečko sa kojim se ljubakala u javnosti (FOTO) (VIDEO)

Rori studira pravo na Harvardu, a on i Malija privlače veliku pažnju medija gde god da se pojave

  • 7

Malija Obama (19), ćerka bivšeg američkog predsednika Baraka Obame, u poslednje vreme privlači veliku pažnju medija. Nije samo u pitanju njeno školovanje na Harvardu, već i njena romansa sa mladim Britancem Rorijem Farkusonom (19). Kada se saznalo za njihovu vezu, mediji su počeli da se pitaju ko je ovaj mladić.

OVO JE OBAMINA NAJSTARIJA ĆERKA: Nije bitno što je lepa već kako je njena slika uopšte dospela u javnost! (FOTO)

Foto: Profimedia/UPI

Rori je sin izvršnog direktora "Insight Investment Management Limited" Čarlsa (57) i njegove žene Ketrin (58), koja radi kao računovođa.

Porodica živi u kući vrednoj 1,8 miliona evra u Vudsbridžu u Safeku. Kuća ima šest soba i očigledno je da je njegova porodica prilično imućna.

Išao je u prestižni internat - školu Rugbi, gde semestar košta čak 13.170 evra. Bio je jedan od njihovih najboljih učenika i poneo je titulu "head boy".

To znači da je bio uzor drugim učenicima, da je njegov zadatak bio da predstavlja školu na važnim događajima i da drži govore. Bio je član hemijskog kluba "Blu Bansen Sosajeti".

Foto: Profimedia

Tokom leta, ovaj mladić je vreme proveo kao stažista u centru za demokratiju i izgradnju mira u Severnoj Irskoj.

Rori je student druge godine prava na Harvardu, gde je došao na jesen prošle godine.

Nije fan Donalda Trampa

Ovaj mladić ističe da nije pristalica Donalda Trampa. Predsednika SAD često kritikuje preko svog Tviter naloga.

Rekao je da će njegova politika držati masu verovatno godinu dana posle predsedničke kampnje. Kada su počeli protesti protiv Trampa ispostavilo se da je mladi Britanac ipak imao dobro procenu.

Šta se dešava između njega i Malije?

Rori je u poslednje vreme često viđen u društvu starije ćerke Baraka Obame, Malije, a ubrzo su se pojavili i snimci na kojima se vidi kako se par ljubi.

Foto: Instagram/proera47

Na video snimku koji je snimljen na utakmici između Harvarda i Jejla, vidi se kako Malija puši cigaretu i smeši se. Onda je zagrlila Rorija i par se poljubio.

U januaru su ponovo viđeni zajedno, ali ovog puta u opuštenoj kupovini po Njujorku. Na fotografijama su izgledali nasmejani, ćaskali su i grlili se.

Daljinac

(Telegraf.rs/A.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA