Misteriozni put fotografije do telefona: Žena je pronašla u svom mobilnom, ali ne zna ko ju je napravio. Ona nije - a bila je sam u stanu! (FOTO)

Kuća je bila zaključana, nedirnuta od večeri pre, a nije bilo nikakvih tragova provale

  • 4

Jedna naizgled obična fotografija u mobilnom telefonu, sledila je krv u žilama Debri Demetriou iz Njukasla. Na slici je mutan prizor nje kako spava snimljen iz podnožja kreveta.

Bogdan (4) je mesečario i izašao na -20 u pidžami: Majka je u snegu videla tragove, a onda naišla na scenu koja ubija roditelja (FOTO)

- Nije bilo nikoga u kući u to vreme – bila sam totalno van sebe - rekla je majka dvoje dece za "Dejli Mejl".

Još veću jezu kod nje je izazvalo to što je njen stariji sin otišao na posao 45 minuta pre, a mlađi je bio s ocem. Kuća je bila zaključana, nedirnuta od večeri pre, a nije bilo nikakvih tragova provale.

- Znam da se to ne sme, ali telefon mi je bio ispod jastuka kad sam zaspala i bio je tu kad sam se probudila. Proučavala sam sliku neko vreme kako bih procenila kretanje, ali vidite i sami da su mi obe ruke sa strane, tako da to nije mogao biti ni selfi. Uz to, oči su mi poluotvorene, da je neko bio u sobi, sigurna sam da bih ga videla. Uverena sam da nije bilo nikoga u kući - tvrdi Debra.

Fotografiju koja joj zadalje glavobolju proučio je i istražitelj natprirodnog Semi Rolinson i priznaje kako je strašna.

- Duhovi svašta čine da bi nam privukli pažnju. Ako je neko preminuo u poslednjih godinu dana, to bi mogao biti on - objasnio je.

Debra priznaje da od kad je izgubila roditelje, da joj se događaju čudne stvari. Jedna od tih situacija je s poslednjeg sinovljevog rođendana gde se na fotografiji navodno vide duhovi pokojnih članova porodice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA