Spuštala se sa svojim detetom niz tobogan, a onda se čuo jeziv zvuk koga se boji svaki roditelj (VIDEO)

Šona je nakon lošeg iskustva video snimak podelila na stranici za mame, kako bi im skrenula pažnju na opasnosti koje vrebaju u zabavnim parkovima

  • 5

Jednoipogodišnji Džordž završio je s nogom u gipsu, nakon što se s majkom Šonom Ketlej (26), spustio niz tobogan u Rand Farm parku u Linkolnširu.

Šona je tog dana s detetom i suprugom uživala u zabavnom parku, a za kraj se, kako bi sinu ispunila želju, sa njim spustila niz tobogan.

>>> Roditelji budite oprezni - ovo su sve opasnosti koje vrebaju vašu decu tokom leta

Njen suprug Džejms (31) zabeležio je ceo događaj kamerom.

Na snimku se vidi da je maleni Džordž najpre oduševljen dok se s mamom spušta niz tobogan, ali u jednom trenutku mu se noga podvlači pod telo i čuje se krckanje, nakon kojeg dečačić počinje da plače.

Iako ga je majka držala za ruke, tokom spuštanja nije obratila pažnju na njegove nožice. Nažalost, mališan je doživeo nesreću na mestu koje deci inače donosi mnogo radosti, a roditelji su shvatili da nešto nije u redu tek kada su stigli kući.

Odmah su ga odneli kod lekara, gde je ustanovljeno da je mališan polomio nogu. Završio je s gipsom na nozi, ali nije dozvolio da ga to uspori, kako se može videti na snimku.

Šona je nakon lošeg iskustva video snimak podelila na stranici za mame, kako bi im skrenula pažnju na opasnosti koje vrebaju u zabavnim parkovima.

VIDEO: Skok niz tobogan na ivici između života i smrti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ssss

    9. jul 2018 | 15:53

    Ko jos spusta dete koje nema jos ni 2 godine niz tobogan u akva parku? Strasno.

  • Mica

    10. jul 2018 | 01:06

    Pazi ona upozorava na opasnosti u zabavnom parku a ona kriva. Haha uzas. Pa sto nisi kad je vec tako mali stavila njegove nogice na svoje i tata jos snima a nije video da se detetu izvrnula noga. Bravo! 👏👏👏

  • Gorstak

    11. jul 2018 | 11:53

    Cuvajte se opasnosti u zabavnim parkovima - nepromisljeni roditelji majke mogu iz nehata da zgnjece svoju djecu! Djeco, bjezite od njih!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA