Pijana putnica plesala ljudima u krilu i pokazivala grudi pa izazvala tuču: Nesvakidašnja scena na letu za Ibicu (VIDEO)

Prijatelji su pokušali da je smire ali ih ona nije slušala

  • 2

U avionu na letu za Ibicu izbila je velika tuča nakon što je jedna putnica plesala ljudima u krilu i pokazivala im grudi.

Incident se dogodio na letu iz engleskog Lutona do Ibice, piše Unilad.

Ovu neobičnu scenu snimio je Džoš, jedan od putnika, koji je rekao da su njeni prijatelji sedeli u pozadini aviona, a da je ona bila odvojena s grupom muškaraca.

Sedela je na plaži namazana uljem i čitala knjigu, a svi su gledali u ono ogavno što je radila non-stop: Zbog toga misle da je Srpkinja (VIDEO)

- Davali su joj stalno da pije. Počela je da im pleše u krilu, zatim je pokazivala grudi, a onda se spustila na sve četiri u prolaz između sedišta - rekao je on.

On je rekao kako su njeni prijatelji pokušali da je smire, ali da ih ona nije slušala.

- Nije pravila nekih većih problema, samo je ljudima išla na živce. Bio je to kasni let, svi su bili umorni, a posvađala se i sa stjuardesama kad je počela da se šeta po avionu dok se pripremao za sletanje. U jednom trenu je počela da hoda okolo i tapše ljude po glavama. Kad je pipnula jednu devojku, ova joj je uzvratila šamarom i tako je sve počelo - opisao je Džoš.

Akcija je trajala sve dok avion nije sleteo, nakon čega je policija ušla u avion i odvela je u lisicama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA