≫ 

Tigar u ruskom cirkusu se onesvestio usred nastupa: Preselo mu skakanje kroz vatrene obruče (VIDEO)

Zena je brzo došla sebi, ali nije mogla da nastavi tačku

  • 1
Tigar spasen iz Sirije Foto: AP/Tanjug

Tigrica po imenu Zena, stara šest godina, kolabirala je usred cirkuske tačke nakon što je izvela tačku sa skakanjem kroz vatrene obruče.

Nesrećna životinja onesvestila se od bolova ubrzo nakon što je izvela tačku koju vode brat i sestra Artur i Karina Bagdasarov u ruskom cirkusu u gradu Magnitogorsk.

>>> Tigar pobegao iz cirkusa usred Pariza: Zver se šetala po tramvajskim šinama, ali Parižani ništa nisu prepustili slučaju (FOTO)

Artur je uz dugačak štap i bič navodio životinje da jedna po jedna skaču kroz vatrene obruče, kao i mnogo puta do tada, ali kada je Zena završila svoj performans, vratila se na svoje mesto i počela da se previja od bolova.

Muškarac je štapom pokušao da je navede da se pokrene, ali se tigrica onesvestila. Artur ju je povukao za rep i odvukao do izlaza iz kaveza, gde je potom polio vodom.

Zena je brzo došla sebi, ali nije mogla da nastavi tačku.

Zbog ovog incidenta, Artur i Karina su optuženi za okrutnost prema životinjama, a za upotrebu štapa naveli su da im je služio kao sredstvo da se ostali tigrovi drže na odstojanju kako ne bi napali Zenu.

Iako je sve delovalo vrlo okrutno, brat i sestra su uradili sve kako bi ostale životinje ostale mirne.

VIDEO: Gladan tigar je pojurio decu, a onda su u akciju stupili hrabri psi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA