≫ 

Zgrada koja podseća na penis šokira svet, a vrhunac je kada iz nje pršti vatromet (VIDEO)

U Kini se inače mogu videti zaista neverovatne građevine koje očaravaju svojim dizajnom, ali nije mali broj ni onih koje, poput ove zgrade u Guangksiju, izazivaju podsmeh

  • 0

Centar za nove medije u Guangksiju otvoren je prošlog meseca nakon što su dve godine potrošene na njegovu izgradnju u regionu Guangki u jugoistočnoj Kini, koja se graniči sa Vijetnamom.

Nova moderna zgrada iskorišćena je za ispaljivanje vatrometa tokom proslave Jesenjeg festivala, koji, kako se moževideti na snimku, neverovatno podseća na ejakulaciju.

>>> Ovakav neboder još niste videli: Iz zgrade šiklja vodopad visok 108 metara! (VIDEO)

Ovo arhitektonsko čudo već je kritikovano zbog svog izgleda, a nakon vatrometa, društvene mreže su se usijale a nove ktitike počele su da pljušte sa svih strana.

U Kini se inače mogu videti zaista neverovatne građevine koje očaravaju svojim dizajnom, ali nije mali broj ni onih koje, poput ove zgrade u Guangksiju, izazivaju podsmeh.

Pre dve godine kineski zvaničnici doneli su nekoliko smernica kojima se zabranjuju "čudne građevine". Prema izveštaju državnih medija, "zabranjena arhitektura koja nije ekonomična, funkcionalna, estetski prijatna ili ekološki prihvatljiva".

Uprkos tome, zgrada Centra za nove medije završena je i otvorena prošlog meseca, pa se postavlja pitanje da li će njen idejni tvorac podleći nekakvim sankcijama.

VIDEO: Devojka u ogromnom penisu, nemoguće?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA