≫ 

Evo kada je van sezone najbolje putovati u Rim, Pariz, Budimpeštu i druge svetske gradove

Poseta nekih evropskih ili svetskih gradova često nam ostane neostvarena želja

  • 0
Biometrijski pasoš, dinari, novac Foto: Telegraf

Najčešće nas koče finansije jer je putovanje jako skupo. To možete da izbegnete uz malu pomoć jednog sajta.

Bio je najbolji prijatelj Moma Kapora, pa opet, nije često dolazio u Beograd: Ja bih jedino živeo u svojoj kući, a moja kuća je Jugoslavija

Tramp proširio listu: I građanima Severne Koreje, Čada i Venecuele zabrana ulaska u SAD

Naša Marija je krenula autobusom iz Kragujevca za Bor, i već na stanici shvatila neverovatnu stvar! (FOTO)

Svaka destinacija ima svoju "sezonu" i period "van sezone". U sezoni je vreme idealno, grad je najlepši i put turista, ali je zbog toga poseta i mnogo skuplja. Van sezone, može da vas zadesi loše vreme, ali ćete zato moći da putujete za manje pare i da se ne gurate na ulici sa drugim ljudima koji su isto kao i vi papreno platili da bi videli baš taj muzej.

Foto: Pixabay

Ukoliko rešite da putujete van sezone, sajt Offpeak.io nudi vam informacije koje su vam neophodne. Tu možete da nađete cene hotela van sezone i da vidite kada bi vam se najviše isplatilo da odete tamo.

Odlazak u sezoni može vas jako skupo koštati, a pored cene tu su i gužve na ulicama, u muzejima i crkvama koje želite da posetite. Odlazak van sezone vas spašava svega toga. Možda nećete pogoditi idealnu temperaturu ili će nekog dana padati kiša, ali i po kiši Verona je prelepa, a Pariz tako romantičan.

Na ovom sajtu možete da nađete i informacije o dešavanjima u gradu u periodu kad planirate da ga posetite i možete se tamo pojaviti. Možete pogledati podatke za 11 meseci unapred. Imate opseg cena i prosečne temperature za to doba godine, spisak dešavanja i online brošure. Vaše je samo da odredite datum i spakujete kofer.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA