≫ 

Spakujte ceo orman u jedan kofer uz pomoć trikova koje svaki putnik mora da zna

Jednom kada probate da se ovako spakujete pitaćete se kako ste uopšte mogli do sada da se pakujete

  • 0

Izbor odeće koju želite da ponesete na putovanje je prava noćna mora jer imate utisak da vam sve može biti potrebno i teško vam je da napravite izbor.

7 stvari koje će šokirati svakog ko prvi put poseti Rusiju

Morate svaki put da se dovijate kako biste spakovali neophodne stvari? Sada je tome došao kraj. Uz ove trikove imaćete više mesta u koferu i moći ćete da spakujete mnogo više stvari.

Veoma korisne mogu biti gumice za tegle. Sklopite odeću stvo više možete, a kako biste smanjili i učinili lakšom za pakovanje pufnastu odeću, vežite je na nekoliko mesta gumicama za tegle. Tako ćete smanjiti prostor koji će vam ona zauzeti.

Foto: Pixabay

Najveću uštedu prostora imaćete ukoliko koristite vakum kese za pakovanje. One dolaze u različitim veličinama, od onih malih do velikih u koje možete bukvalno da spakujete ceo garderober. U zavisnosti od veličine i proizvođača njihova cena se kreće od 150 dinara pa naviše. Na tržištu možete da nađete i mirišljave vakum kese.

Foto: Pixabay

Izbegavajte sklapanje stvari koje ima nekoliko slojeva. Umesto toga urolajte stvari i tako ih složite, a možete ih i uvezati gumicama.

Obuću slažite po principu prsti-peta jer tako dobijate na prostoru u koferu koji možete da iskoristite za druge stvari koje su vam neophodne.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA