≫ 

Muškarci su joj poručili, "ti si slabašno žensko, napravi nam sendvič" - a kada su ga dobili, život im je preseo (FOTO)

Na kraju su dobili sendvič, ali im je preseo

  • 4

Džejd Hameister ima samo 16 godina i nakon što je bila žrtva prozivki na internetu nakon njene priče o odlasku na Severni pol primila je seksističku poruku "napravi mi sendvič" i odlučila je da odgovori svima.

Ako ste mislili da znate ko je izmislio sendvič, varate se! Pročitajte ko je prvi to smislio

Ona je napravila pravi sendvič i ponela ga sa sobom na epsko putovanje do Južnog pola. Predstavila je svoj sendvič na Fejsbuk nalogu i u opisu slike napisala kako je na skijama otišla na Južni pol kako bi napravila sliku za sve muškarce koji su joj tražili da im napravi sendvič.

-Napravila sam vam sendvič od šunke i sira. Sada skijajte 37 dana i 600 kilometara do Južnog pola kako biste ga pojeli, napisala je.

Ona je u nastavku opisala kako je teklo putovanje i sa kojim su se sve izazovima susreli na tom putu, piše teenvogue.com. Ne samo da je najmlađa osoba koaj je posetila i Južni i Severni pol, ona je jedina žena koja je bez pomoći skijala preko leda Grenlanda i prva je žena koja je putovala kroz Glečere Kanzasa blizu Antarktika.

U planu joj je da završi školovanje, a njen način na koji se obračunala sa siledžijama poslužio je mnogima kao inspiracija.

Daljinac

(M.Krstić/m.krstic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA