≫ 

Želela je da bude Instagram zvezda, trošila je pare na egzotična putovanja, hotele i restorane - a onda shvatila koliku je grešku napravila

Prema istraživanju magazina "Fashionista", za Instagram život prosečnog jet settera je potrebn 31.400 dolara godišnje

  • 6

Žena koja je pokušala da poboljša svoj život putem Instagrama, i nije baš prošla kao što je očekivala. Liset Kalveiro, koja je ove godine puni 26 godina, preselila se u Njujork 2013. gde je nameravala da stažira i živi u "Seks i grad" život. Jedini problem je to što je bankrotirala, pokušavajući da održi svoj imidž na društvenim mrežama, i to novom odećom i pratećim elementima, pokušavajući da impresionira svoje pristalice.

Tajna zlih pogleda: Urok, magija ili negativna sugestija? Evo šta kaže nauka!

Njeno stažiranje je obezbedilo samo stipendiju za putovanje, tako da je radila na manjim poslovima kako bi popunila svoj budžet koji je u potpunosti iskoristila u potrazi za savršenim savršenim stilom života.

Čitav život ga koristite pogrešno! Evo čemu tačno služe dve različite strane na čekiću za meso

- Želim da sa svima podelim svoju priču o tom životu mladih milenijalaca u Njujorku. - rela je Liset.

Posle stažiranja u Njujorku, Liset se preselila u kuću svojih roditelja u Majamiju, gde je radila u odnosima sa javnošću. Nakon toga, prihvatila je posao i vratila se Njujork, gde je nastavila da gradi PR karijeru koja joj je omogućavala da nastavi da lovi "Seks u gradu Instagram-dream". Ona trenutno ima više od 12.000 folovera na Instagramu.

- Kupovala sam ... za odeću sam davala skoro sve.- kaže Liset.

Uprkos povratku u Majami i sticanju punog radnog vremena kao publicista Kalveiro ie imala da otplati 10.000 dolara, istovremeno pokušavajući da nastavi sa Instagramom.

-  Živela sam iznad mojih sredstava- rekla je.

Njeni izdaci koje je pravila pokušavajući da neguje savršeni izgled života bili su ogromni, mesečno je trošila 200 dolara za šoping, kako nikada ne bi imala isti "outfit", a trošila je i na dizajnerske predmete kao što je Luj Viton torba od 1000 dolara ili modni dodaci od Kejt Spad.

Povrh toga, na društvenim mrežama je morala da pokaže i da je putovala. Kaže da je njen najveći trošak za putovanja bila karta za putovanja od oko 700 dolara za Ostin u Teksasu, za Sijin koncert 2016. godine.

Kalveiro je osećala pritisak da mora da putuje negde svakog meseca, i to na destinacije kao što su Las Vegas, Bahami i Los Anđeles, da bi se u svom društvenom medijskom potezu pokazala kao jet-setter.

- Snepčet je imao te (geo)filtere (poput digitalnih viza) i želela sam da ih sakupim najmanje 12. - rekla je Kalveiro.

- Kad se setim, većina mojih putovanja u 2016-oj su bila striktno putovanja za Instagram.- rekla je Kalveiro.

Prema magazinu "Fashionista", trebalo bi da potrošite oko 31.400 dolara godišnje da biste održali standarde fizičke lepote predstavljeni se svakodnevno una Instagramu.

- Živela sam laž. Dug mi je bio iznad glave. rekla je reče Calveiro. - Kalveiro.

Uprkos tome što je živela sa roditeljima u Majamiju, još uvek nije bila u stanju da finansijski održi tu Instagram farsu. Dobila je potreban znak za buđenje krajem 2016. godine kada je na Menhetnu započela novi PR posao.

- Znala sam da ću se preseliti u Njujork, morala samn da se saberem ili ne bih bih mogla više da preživim ona onaj način. -rekla je Kalveiro.

Ona se spustila sa finansijama i napravila drastične promene u načinu života. Kalveiro je rekla da je ušla u "mini izolaciju od sveta" i usporila je "Instagramming".

- Dosta toga je reciklirano. - rekla je o svojim postovima.

Umesto da sama ima svoj apartman, po prvi put se uselila sa cimerkom u "Invood", na severnom delu Mehnetna, na koji trošila samo 700 dolara mesečno. Takođe, umesto da jede po fensi restoranima, počela je sama da kuva, i odredila nedeljni budžet od 35 dolara za namirnice.

Posle četrnaest meseci ona je mogla da otplati dug. Ona je radila sa finansijskim trenerom i koristila je aplikaciju pod nazivom "Digit", koja raspoređuje novac od plata na uštedu, nakon najma i troškova života.

Iako još uvek želi da izgleda kao da ima novu garderobu, ona kaže da je sada "Rent the Runvai" sa mesečnim članstvom od 130 dolara, tako da sd može i da se bavci sportom a ne samo društvenim mrežama.

Daljinac

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    5. mart 2018 | 09:28

    Ima noge kao Van Basten a glumi ribu.

  • Srdjan

    5. mart 2018 | 09:26

    e kakvih budala ima...

  • Urs Zimmermann

    5. mart 2018 | 12:29

    Bolje da si ulozila te pare u dijetu a ne da glumis dzet setera .... sa tim nogama mozes samo da budes dzet set piglet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA