PUTOVANJA ZA USKRŠNJE PRAZNIKE: Specijalne ponude u agenciji VIVA Travel (FOTO)

Kao i svake godine, turistička agencija Viva Travel pripremila je, za sve koji su spremni da upoznaju neke od čuvenih evropskih metropola, obilje raznovrsnih ponuda.

  • 0

Topli prolećni dani i predstojeći uskršnji i prvomajski praznici podstiču na razmišljanje o putovanjima. Zaljubljenici u putovanja kažu da je planiranje istog podjednako uzbudljivo kao i sama aktivnost.

Kao i svake godine, turistička agencija Viva Travel pripremila je, za sve koji su spremni da upoznaju neke od čuvenih evropskih metropola, obilje raznovrsnih ponuda. U zavisnosti od raspoloženja i vremena, u prilici ste da birate između aranžmana u trajanju od 5 do 10 dana, hotele u samom centru grada ili nekom mirnijem, udaljenijem delu.

U ovom periodu se masovno posećuju svi gradovi Evrope. Naša preporuka su sledeće metropole po specijalnim cenama:

BUDIMPEŠTA, 4 dana ……….../06.04./………........79€

VENECIJA, 5 i 6 dana …........./05.04./……..…..od 79€

MILANO – ĐENOVA, 5 i 6 dana …./05.04./....od 79€

BEČ, 5 i 6 dana………………….../05.04./………....od 89€

USKRS NA KRFU, 6 dana …../04.04./……..….od 145€

CINQUE TERRE, 6 dana……../05.04./.………..od 145€

FIRENCA, 6 dana ……………../05.04./.………...od 145€

RIM, 6 dana……………………./05.04./…….........od 149€

DVORCI BAVARSKE, 6 dana…../05.04./.…..od 169€

PARIZ, 9 dana………………../04.04./.…………..od 215€

U obilazak metropola možete i avionskim prevozom, sa malom razlikom u ceni u odnosu na autobuski. Naravno za pojedine daleke destinacije to je i neophodno. Carska Rusija je prelepa i raskošna, a proleće idealno doba za posetu Moskve i Sankt Peterburga.

LAST MINUTE cenu od 485€ / polazak 02.04. ima avionski paket aranžman od 8 dana za Moskvu-Sankt Peterburg. Osim što se ubraja u jedan od najlepših gradova na svetu, Sankt Peterburg kao kulturnu prestonicu Rusije krasi neprocenjivo rusko blago. Bićete u prilici da posetite Isakijevsku sabornu crkvu, Puškin (Carsko selo), državni muzej Ermitaž, kompleks palata Peterhof...

SANKT PETERBURG, Avion 6 dana ...../05.04./....cena od 329€

Foto: Promo/ Viva Travel

U zavisnosti od arhitekture grada, kulture i navika stanovništva, svaka od metropola nudi drugačiji program kojim ćete ispuniti svoj dan.

Ne kaže se uzalud da postoje dve Atine – jedna moderna i jedna koja se pruža ispod nje. Zato je posetu Atini najbolje započeti obilaskom Akropoljskog muzeja, velelepnog zdanja iz kojeg se sve vreme pruža pogled na Akropolj. Autobuski polazak za Atinu na 6 dana rezervisan je već 05. aprila po ceni od 159€.

Italija je uvek inspirativna i zanimljiva turistima širom sveta.

- Naša ponuda metropola je najveća za Italiju. Povoljnih avionskih i autobuskih aranžmana ima za sve najposećenije italijanske gradove. Trudimo se da uvek ponudu obogatimo nekom novom turističkom turom pa smo spemili poseban program kombinovanog prevoza za Napulj i Toskanu tokom prvomajskih praznika - poručuje Tanja Živanov iz agencije Viva Travel.

NAPULJ – Avion/Autobus…../02.05./….cena od 189€

NAPULJ – Autobus/Avion…../27.04./….cena od 229€

TOSKANA – CINQUE TERRE – Autobus/Avion…../28.04./….cena od 199€

TOSKANA – CINQUE TERRE – Avion/Autobus…../02.05./….cena od 175€

Foto: Promo/ Viva Travel

Završite sa pripremama na vreme i uživajte u putovanjima tokom praznika.

Ono što vas najviše interesuje možete pronaći na www.vivatravel.rs, a kada se putem društvenih mreža ili sajta agencije informišete i napravite uži izbor, svratite u neku od poslovnica gde će vam ljubazno osoblje skrenuti pažnju na detalje i, što neretko biva, ukazati na mogućnosti o kojima niste ni razmišljali.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA