Krišom je snimao radnicu na aerodromu: Šokiraćete se kad vidite šta radi sa prtljagom (VIDEO)

Zemlja izlazećeg Sunca je oduvek bila predmet znatiželje, a ovaj snimak će vas uveriti da jednom morate otići tamo

  • 6

Japan je ostrvska carevina na Dalekom istoku koja je vazda privlačila pažnju, a deseta je najmnogoljudnija zemlja na svetu. Oduvek važi za jednu od najpopularnijih turističkih destinacija, a svima je poznato da neke od najčudnijih i najbizarnijih stvari koje možete videti potiču baš odande.

Ovoga puta, svetsku pažnju su privukli šokantni snimci sa aerodroma koji otkrivaju kako se prtljag tretira tamo. Neočekivano, ali tretman je daleko drugačiji od onog nasilnog na koji su mnogi od nas navikli. Kada vaš dragoceni prtljag stigne na odredište, radnici japanskih aerodroma ih obrišu i očiste za vas, a to sigurno niste očekivali.

Ako hoćete na odmor u ovu zemlju morate da platite 250 dolara po danu, a razlog za to će vas ostaviti bez teksta

Nije poznato na kom je tačno aerodromu napravljen ovaj snimak, ali se jasno vidi kako jedna radnica belom tkaninom, nežno briše sve kofere. Ovo je definitivno bolji tretman od onog na koji je većina nas navikla.

Prošlog meseca su na aerodromu "Luton" snimljeni radnici koji bacaju kofere kroz vazduh, a poznato je i da je jedan aerodromski radnik optužen za 286 tačaka oštećenja kada je započeo zamenu etiketa na aerodromu "Changi" u Singapuru.

Pogledajte i uverite se sami:

Posetite Japan i proverite da li je ovaj snimak tačan.

Daljinac

(Telegraf.rs / D.V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA