DANIEL BI U AMERICI BIO MILIONER: Evo koliko para dobijaju pobednici stranih X Factora!

Osim standardnog ugovora za snimanje ploče i spotova, pobednik američkog "X Factora" dobija milion dolara, a u Velikoj Britaniji oko 250.000 dolara

  • 5

Da je kojim slučajem trijumfovao u američkom "X Factoru", pobednik srpskog izdanja popularnog šou programa, Daniel Kajmakoski bi obezbedio i sebe i unuke jer bio osvojio milion dolara, u kešu! Ovako, makedonski pevač je iz "Kombank arene" otišao sa 10.000 evra u džepu i automobilom "mini kuper".

Naravno, teško je porediti Ameriku i Srbiju, ali zanimljivo je pogledati koliko novca osvajaju pobednici "X Factora" u drugim zemljama.

U prve dve sezone, u Americi je novčana nagrada iznosila neverovatnih pet miliona dolara, a prošle godine je smanjena na "skromnih" milion dolara! Naravno, osim novca, osvajač prvog mesta dobija i ugovor za album i snimanje nekoliko spotova.

Pobednik australijskog "X Factora" dobija nagradu u iznosu od 330.000 dolara, dok u Velikoj Britaniji ukupan nagradni fond iznosi oko 1,7 miliona dolara, s tim što na ruke dobija 250.000 dolara, dok se ostatak odnosi na ugovore za snimanje albuma.

Da podsetimo, Kajmakoski je za prvo mesto dobio ugovor za snimanje CD-a, dva spota, 10.000 evra i automobil "mini kuper".

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тика

    24. mart 2014 | 17:12

    A sta bi dobio u makedonijii

  • meek mill

    24. mart 2014 | 17:49

    zaradjivace ovde vise nego dobro... tezge je obezbedio a to je vazno

  • Vojin

    24. mart 2014 | 16:27

    Da sam ja slučajno rodjen u Turskoj pricao bih turski!? Mislim??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA