MAJA NIKOLIĆ: Patrijarh Pavle danas predvodi Srbiju! (VIDEO)

Poznata pevačica prisetila se trenutka kada je 1999. godine branila pesmom Brankov most od bombi NATO pakta

  • 9

Maja Nikolić, koja je pre 15 godina branila pesmom Brankov most od bombi NATO pakta, istakla je da su uz nju najglasniji u odbrani patriotizma na beogradskim mostovima bili patrijarh Pavle, sadašnji predsednik Srbije Tomislav Nikolić i predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, i da oni i dan danas predvode našu zemlju.

- Dolazio je patrijarh Pavle, držao je govor. Tu je bio i naš Toma Nikolić, naš predsednik, bio je Šešelj. Ta trojka je ostala i dan danas, i ona predvodi našu zemlju - rekla Maja Nikolić za emisiju "Ekskluziv", koja smatra da je narod bio taj koji je sačuvao beogradske mostove.

Pevačica iz Niša ističe da danas ni jedna njena koleginica ne bi smela da sledi njen primer.

- Ne verujem da bi ijedna srpska koleginica danas mogla da dostojanstveno stane i brani sem ako nije dovoljno hrabra - navela je Maja i dodala je da je ponosna što je Srpkinja.

- Ja, intuitivno i prekognitivno, kao običan predstavnik i građanin naše male, a velike Srbije, osećam da će Kosovo po pravdi Božjom biti vraćeno i tako će biti - smatra Nikolićeva.

Prilog sa Majom Nikolić pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA