SERBIA WONDERLAND POMERA GRANICE: Hardstajl po prvi u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

Promo period za kupovinu karata po ceni od 1.200 dinara za oba dana festivala je produžen do 30. marta nako čega se cena uvećava na 1.500 dinara

  • 0

Kraljica "teškog zvuka" nastupa na Serbia Wonderland festivalu. Muzika koja je odavno osvojila Holandiju, Belgiju i ostale zemlje Zapadne Evrope, stiže i kod nas. Publika Serbia Wonderland festivala imaće priliku da po prvi put ugosti jednu damu za Dj pultom. Pored Futuristic Polar Bears-a i Sean Tyas-a, 20. 06. 2014. nam stiže i svetska zvedza hardstajl scene – Stephanie.

Prva dama hardstajla, kako je zovu u svetu je svoju Internacionalnu Dj i producentsku karijeru započela 2006. godine radeći sa Dj Activator-om sa kojim je imala svoje prve nastupe po Evropi, a svoje ime izgradila je nastupajući na poznatim svetskim događajima poput : Q- Base, Mystery Land, Decibel, Qlimax i drugih a ono što je posebno važno istaknuti je da samo nedelju dana nakon Serbia Wonderland Festivala nastupa na čuvenom Defqon.1 festivalu.

Stephanie često sarađuje i zajedno nastupa i sa hardstajl majstorskim duom TNT-om tj. Technoboy & Tuneboy. Za Saifram Group je izdala hitove poput "Black High Heels", "Dress Punk", "The Power Of Love"… kao "Music Is" u saradnji sa Tuneboy-om. Stehanie je prepoznatljiva po svojim jako energičnim nastupima i važi za pravog "šoumena" za Dj pultom!

- Obećali smo publici da ćemo se truditi da širimo muzičke pravce na Serbia Wonderland Festivalu. U sklopu kampanje "Publika sama gradi svoj festival" dobili smo puno upita da za hardstajl. Ispunili smo i ovu želju publici i čast nam je da ugostimo Stephanie. U jeku ovog noviteta rešili smo da produžimo promo period za kupovinu ulaznica za Open Air kako bi i "hardstajleri" obezbedili svoje karte po povoljnijim cenama! - ističu iz Jungle Tribe-a.

Promo period za kupovinu karata po ceni od 1.200 dinara za oba dana festivala je produžen do 30. marta nako čega se cena uvećava na 1.500 dinara. Karte se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventim-a u Srbiji i regionu kao i u prostoriji Jungle Tribe-a u Njegoševoj 31V u Beogradu. Više informacija na www.serbiawonderland.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA