PSOVKE I HISTERIJA: Svi ispadi Rijane na nastupima! (VIDEO)

Pevačica ne krije da ima kratak fitilj, a kada joj naiđe žuta minuta, ne bira da li će svoju ljutnju iksaliti na publici koja joj baca poklone, ili svom bendu, koji je nešto pogrešno odsvirao - a nastup se svakako prekida!

  • 4

Da nije lako biti svetska zvezda najbolje zna Rijana, koja se trudi da svoje nastupa dovede do savršenstva. Međutim, kada nešto pođe naopako, pevačica se ne trudi da problem sakrije, već je u stanju da koncert prekine i ispsuje krivce koji su je iznervirali - bila to publika ili pak članovi benda!

Pevačice ne podnosi kada joj euforični fanovi bacaju poklone, te se prilikom turneje u Belgiji nije libila da im to i kaže.

- Nemojte bacati sra*a ovde! Nema sra*a! Ne želim da netko je*eno pogodi nekoga od mojih ljudi na pozornici - sočno je psovala pevačica, dok su fanovi na Tviteru komentarisali da je tamnoputa diva sa Barbadosa dezorijentisana i nadrogirana.

Još jedan histerični ispad R&B zvezde dogodio se u Londonu, kada joj se nije dopalo kako je bend odsvirao "Diamonds", te je bez pardona zaustavila muziku i žestoko oplela po njima.

- Okej, koji je ovo ku*ac?! Zaustavite ovo sra*e! Šta je ovo bilo, je*ote?! - rekla je iznervinara vlasnica hita "Umbrella" i potom se izvinila hiljadama fanova, koji su ostali nemi na njen gest.

Iako je neprimereno za zvezdu svetskih razmena da se ovako ponaša na bini, prilikom svetske turneje 2008. godine, Ri-Ri je imala puno pravo da pobesi jer joj je mikrofon zakazao još na samom početku koncerta, zbog kojeg do kraja pesme "Disturbia" nije imala u šta da peva, već se nesnađeno šetkala po bini.

Da je slava nije promenila i da je oduvek bila preke naravi dokazuje i snimak sa početka karijere, kada je usred nastupa prekinula muziku kako bi pripretila fanovima da će otići sa bine ako ne prestanu da prave haos u publici.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA