ŠOKANTNO: Elvis bi umro i da se nije predozirao!

Nova analiza Prislijevog DNK pokazala je da je kralj rokenrola bolovao od hronične bolesti srca kao i da je po mišljenju lekara, rana smrt bila njegova genetička sudbina

  • 2

Genetska analiza uzorka DNK dobijenog iz pramena kose Elvisa Prislija je pokazala da je kralj rokenrola bio "predodređen za smrt", kao i da je bolovao od hronične bolesti srca od koje bi preminuo čak i da nije imao problema sa debljinom i zavisnošću od lekova, što je na kraju izazvalo njegov tragičan kraj u 42. godini života!

Sve ove tvrdnje su izneli Mark Evans i njegovi saradnici u emisiji "Dead Famous DNA" koja se emituje na britanskom Kanalu 4. Oni tvrde da je Prisli imao hipertrofičnu kardiomiopatiju čiji su simptomi aritmija, umor, nesvestica i povišeni krvni pritisak.

- I Elvisa i njegovog lekara su godinama krivili za njegovu preranu smrt. Mislilo se da je Prisliju presudilo prejedanje i predoziranje lekovima. Iako su ove zavisnosti definitivno pridonele lošem zdravlju, novi dokazi pokazuju da je Elvis imao grešku u DNK i da je rana smrt bila njegova genetička sudbina - navodi Mark Evans a doktor Stiven Kingsmor dodaje da je legendarni pevač bio prava tempirana bomba.

(Telegraf.rs/ Digitalspy.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA