SEKSI DEKOLTE: Zanosna i u 49. godini! (FOTO) (VIDEO)

Sindi Kraford i na pragu šeste decenije privlači ogromnu pažnju i mnoge mlađe koleginice ne mogu da joj izađu "na crtu", bar što se izgleda tiče

  • 2

Slavni supermodel, Sindi Kraford, snimila je promotivne fotografije za novu kolekciju luksuznih satova, ali pored seksi izdanja u kome se Krafordova pojavljuje u kampanji, verujemo da većina, pogotovo muški deo publike, neće obratiti pažnju na izgled ovog proizvoda.

Ambasadorki "Omege", koja će za koju godinu zagaziti u šestu deceniju života, mnoge mlađe koleginice ne mogu da izađu "na crtu", bar što se izgleda tiče, jer Sindi i u 49. godini izgleda baš kao na početku karijere.

Obučena u izazovni kupaći kostim, model koji je obeležio kraj 20. veka, pokazala je duboki dekolte, tek da malo zagolica maštu onima koji i dalje uzdišu za njom. Uz par provokativnih poza i još ponekih vrelih odevnih kombinacije, Sindi će uspešno obeležiti prolećno-letnju sezonu 2014. godine.

Krafodova i dalje sa istim žarom radi svoj manekenski posao, a to dokazuje i izjava njenog dugogodišnjeg saradnika, fotografa, Džona Rusoa:

- Sindi je ikona, sa ponosom mogu da kažem da je pravi profesionalac. Svako svoje snimanja odradi kao da joj je prvi put, i uradi sve što trašim od nje. Obožavam da radim sa njom - kaže Ruso.

Pogledajte video sa snimanja reklame:

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Garisonka

    27. mart 2014 | 18:02

    Seksi dekolte? Pa moja baba ima takve 'kese' od grudi...

  • On

    27. mart 2014 | 12:24

    Sto da ne, nije stvar u brojkama, nego u izgledu. Malo plasticne hirurgije i to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA