SEKS-BOMBA: Ovo je prvi Albanac koji je postao žensko! (FOTO) (VIDEO)

Kujtim Šehu iz Suve Reke na Kosovu je promenio pol i sada u Nemačkoj pod imenom Edona Džejms, radi kao manekenka čiji su najveći adut bujne grudi

  • 37

Obline Edone Džejms nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a sve postaje još zanimljivije kada se ima u vidu da je plavuša sa ogromnim grudima, rođena kao Kujtim Šehu u Suvoj Reci na Kosovu i da je ušla u istoriju kao prvi Albanac koji je promenio pol!

Edona koja se sa šest godina sa porodicom preselila u Nemačku, radi kao manekenka i u šoubiznisu koristi umetničko ime Žizel Bušik.

- Rođena sam kao muškarac, ali u glavi sam bila žensko. Od detinjstva sam mislila kao žena i živela kao žena. Uvek sam mislila da sam žensko - izjavila je Edona koja je operaciju promene pola obavila u Nemačkoj.

Ona navodi da se više nikada neće vratiti u Suvu Reku kao i da potiče iz konzervativne albanske porodice koja je želela da on kao sin ima što više dece i da je bio veliki otpor prema odluci da promeni pol. Ipak, kako napominje, porodica je na kraju prihvatila njegovu odluku da postane žensko.

- Imala sam puno problema u školi, ali sigurno manje nego što bi imala da sam rasla na Kosovu. Nemci nisu zatucani ali je ipak bilo teških momenata. Nikad nisam htela da radim ono što rade ostali momci, odbijala sam da igram fudbal i oblačila sam lutke sa drugim devojčicama - zaključila je Edona Džejms.

Pogledajte prilog o Kujtimu koji je postao Edona:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA