Hit predstava "Maca Mahalac" 27.marta u Domu sindikata (VIDEO)

Pozorišno ostvarenje, u kome glavnu ulogu igra Dragan Marinković Maca, počinje u 20 časova. Karte se mogu kupiti na blagajni Doma sindikata kao i prodajnim mestima i sajtovima Eventima i Ticketlina.

  • 7

U dvorani Doma sindikata 27. marta sa početkom u 20 sat, biće izvedena predstava "Maca Mahalac", koja je već uveliko hit regionu. Ovaj pozorišni komad je monodrama sa elementima kabarea, pripovedanja, stand up komedije i melodrame.

Predstava u sebi nosi sarajevsku realnost kroz tragikomične priče i odnose među ljudima Na provokativan i duhovit način oslikava današnje društvo, vrlo često bizarne muško- ženske odnose, pokondirenost, poltronstvo i ljudsku pohlepu.

Pravi sarajevski humor, koji publika nije doživela dugi niz godina. Ljudi jednostavno vole ovu predstavu, jer je tačna, životna i korespondira u potpunosti sa stvarnošću.

Slogan predstave je:"Dobrodošli na terapiju". Nosilac glavne uloge je Dragan Marinković Maca, dok muzička pratnja flautistkinje Milene Jovanović maestralno doprinosi oslikavanju Marinkovićevog pripovedanja.

Predstava je rađena po motivima teksta “Ja, mahalac” novinarke Indire Kučuk Sorguč. Karte se mogu kupiti na blagajni Doma sindikata kao i prodajnim mestima i sajtovima Eventima i Ticketlina.

Pogledajte deo iz predstave "Maca Mahalac":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Distanca

    26. mart 2014 | 20:07

    Neka Maca Mahalac igra u Bosni gde to i ima slisla

  • Koti

    26. mart 2014 | 22:10

    Gledao sam predstavu, kad je igrao prvi put u Bg-u... Smeh i ludilo od prvog do poslednjeg minuta!! Toplo preporucujem :)

  • Miloš

    27. mart 2014 | 03:20

    Hoce li se omaciti u toj lakrdiji od predstave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA