NATAŠA BEKVALAC: Muškarcima sam bila samo ukras! (VIDEO)

- Nažalost, ja sam za ovaj prsten samo model, ali ne gubim nadu. Šaljem signal i privlačim slično, a to je da nekad neka burma ili vereničku prsten bude moj - rekla je pevačica, koja, uprkos burnom ljubavnom životu, ne odustaje od braka

  • 17

Iako je svojevremeno izjavila da se više nikada neće udati, čemu je u prilog išlo i to što je prekinula veridbu sa Vladom Vuksanovićem, Nataša Bekvalac, priznala je da bi ipak volela da na njenoj ruci zablista burma ili bar neki dragi kamen.

- Nažalost, ja sam za ovaj prsten samo model, ali ne gubim nadu. Šaljem signal i privlačim slično, a to je da nekad neka burma ili vereničku prsten bude moj - rekla je Nata, koja je ovom prilikom snimala reklamu za nakit.

Na otvoreno pitanje novinara "Exkluziva" da li je nekada nekom muškarcu poslužila samo kao ukras, Bekvalčeva je iz topa odgovorila da jeste, međutim, nije želela da dalje komentariše kome i na koji način.

Snimak intervjua sa pevačicom pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perun

    27. mart 2014 | 12:57

    Da si bila zadovoljna sa tim što sad tražiš i sačuvala bi to jer si i imala. Gledala si u tuđu porciju i iz nje grabila, i nisi bila svjesna da vrijeme teče i da "uživanje u životu" mora biti i u granicama. Ako trebam sponzorušu, normalno je da ću uzeti ono što je bolje, mlađe i sposobnije jer svaka roba ima svoj vijek trajanja i cijenu. I nauči bar kćerku, prema onoj poslovici: Biseri se na bacaju pred svinje, što si mogla naučiti iz svog života. Oni se čuvaju, njeguju i njima se divi. Sad više ne možeš birati, nego budi sretna sa tim što imaš, i moli boga da opet nabasaš na normalna čovjeka, što je sad u tim godinama kao premija na lutriji. Samo njemu moraš pružiti iskrenost, otvorenu ljubav i ni u kojem slučaju: laži, egoizam, gramzivost i primitivizam. Sretno ti bilo i pamet u glavu!

  • Bittle

    27. mart 2014 | 13:07

    Nisi lazu te.... Bila si samo rupa bez dna

  • nole

    27. mart 2014 | 11:24

    Ti si muskarcima bila veliki trosak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA